Világ

Meghalt Whitney Houston 22 éves lánya

Tele vannak egy lány nevével az amerikai bulvárlapok. Tele volt a nevével a sajtó az elmúlt fél évben is. Azelőtt csak kevesen tudták, ki az a Bobbi Kristina Brown. A világ egyik legtehetségesebb énekesnőjének lánya volt. 22 évesen halt meg. Hónapokig kómában feküdt.
vous - 2015.07.27.
Meghalt Whitney Houston 22 éves lánya

Bobbi Kristina Brownt január 31-én találták meg saját lakása fürdőkádjában, eszméletlenül. Édesanyja, a legendás Whitney Houstonéihoz kísértetiesen hasonló körülmények között – szintén a kádban – leltek rá.

A lányt a kórházban mesterséges kómába helyezték az orvosok. Közel hat hónapig tartó kóma után Bobbi legyengült szervezete nem bírta tovább, és feladta a küzdelmet. A család végig mellette volt, Bobbi pedig

végre békét talált Isten karjaiban.

– idézi a hivatalos közleményt a People.com.

Bobbi édesanyja, Whitney Houston 2012. február 11-én halt meg. Egy Los Angeles-i szálloda kádjában találtak rá – szívbetegsége és kokainfogyasztása miatt fulladt a kádba, írta a halottkémi jelentés.
Bobbi Kristina édesapja, Bobby Brown a hónap elején ismét édesapa lett, kislánya született, aki a férfi hatodik gyermeke. 
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.