Világ

Lezuhant a szikláról Nick Cave fia

Kórházba szállítása után vesztette életét a híres zenész egyik ikerfia, Arthur.  
vous - 2015.07.15.
Lezuhant a szikláról Nick Cave fia

A világhírű zenész, Nick Cave 15 éves  fiára Brightonban egy sziklánál találtak rá. A járókelők megpróbáltak segíteni rajta, de a fiú a kórházba szállítása után tegnap este 6 óra körül belehalt sérüléseibe. Halálának körülményei még tisztázatlanok.

Nick Cave egyik legismertebb dalát Kylie Minogue-gal énekelte

Hasonlóan szörnyű baleset történt Eric Clapton fiával is, aki négyéves korában esett ki a sztár lakásának 53. emeletéről. A zenész és feleségének életét teljesen felborították a történtek. A tragédiát nem tudták feldolgozni, így később el is váltak.
A következő számot fia emlékére írta Clapton:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.