Világ

Lezuhant a szikláról Nick Cave fia

Kórházba szállítása után vesztette életét a híres zenész egyik ikerfia, Arthur.  
vous - 2015.07.15.
Lezuhant a szikláról Nick Cave fia

A világhírű zenész, Nick Cave 15 éves  fiára Brightonban egy sziklánál találtak rá. A járókelők megpróbáltak segíteni rajta, de a fiú a kórházba szállítása után tegnap este 6 óra körül belehalt sérüléseibe. Halálának körülményei még tisztázatlanok.

Nick Cave egyik legismertebb dalát Kylie Minogue-gal énekelte

Hasonlóan szörnyű baleset történt Eric Clapton fiával is, aki négyéves korában esett ki a sztár lakásának 53. emeletéről. A zenész és feleségének életét teljesen felborították a történtek. A tragédiát nem tudták feldolgozni, így később el is váltak.
A következő számot fia emlékére írta Clapton:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.