Világ

Állatiak ezek az épületek!

Cuki grafikákból sosem elég, mindig újabb és újabb aranyosságokra bukkanunk. Nos, itt a hétfő, és mi már meg is találtuk a hétindító kedvencünket. Nézzétek csak!

vous - 2015.07.27.
Állatiak ezek az épületek!

Ezúttal egy barcelonai építész és egyben illusztrátor, Federico Babina művein akadt meg a szemünk. A képein ikonikus épületeket ábrázol a világ minden pontjáról, de nem akárhogy! Az épületeket állatkerti állatokként rajzolja le, a végeredmény pedig szuperötletes. Az állatok közt nemcsak a párizsi Eiffel-torony, de a dubaji Burj Al Arab is megtalálható. Összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket az Archizoo kollekcióból!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!