Világ

Állatiak ezek az épületek!

Cuki grafikákból sosem elég, mindig újabb és újabb aranyosságokra bukkanunk. Nos, itt a hétfő, és mi már meg is találtuk a hétindító kedvencünket. Nézzétek csak!

vous - 2015.07.27.
Állatiak ezek az épületek!

Ezúttal egy barcelonai építész és egyben illusztrátor, Federico Babina művein akadt meg a szemünk. A képein ikonikus épületeket ábrázol a világ minden pontjáról, de nem akárhogy! Az épületeket állatkerti állatokként rajzolja le, a végeredmény pedig szuperötletes. Az állatok közt nemcsak a párizsi Eiffel-torony, de a dubaji Burj Al Arab is megtalálható. Összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket az Archizoo kollekcióból!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: