Lélek

Magzatpózban alszotok? Megvan, milyen a személyiségetek!

Sokszor hallani, hogy amilyen a kedvenc színed, olyan a személyiséged, vagy amilyen a rúzsod formája, olyan vagy. Most rábukkantunk egy olyan verzióra, amiben az alvópózotok árulja el a tulajdonságaitokat.

vous - 2015.07.27.
Magzatpózban alszotok? Megvan, milyen a személyiségetek!

Van, aki háton, van, aki csak hason, van, aki pedig a fal felé fordulva képes elaludni. A póz, ahogy alszunk, tudat alatti választásnak tűnhet, közben pedig amilyen a személyiségünk, olyan testhelyzetben vagyunk képesek elaludni. Nézzétek csak!

Magzat

A legnépszerűbbnek számító alvópózt egy kutatás szerint 41%-unk választja esténként. Azok az emberek, akik az oldalukra fekve, felhúzott lábbal tudnak legjobban elaludni, kemény külső mögé rejtik érzékeny, félénk belsőjüket. Képesek túl sokat aggódni, és gyakran túlgondolják problémáikat.

Katona

A katonapózban alvó emberek a hátukon fekszenek, a kezüket egyenesen maguk mellé szorítva. A névhez hűen erősek és higgadtak, az életet pedig komolyan veszik. A komolyságuk mellett sokat várnak el maguktól, és az őket körbevevőktől is.

Forrás:
iStock

Tengeri csillag

Ez a legkevésbé kedvelt pozitúra. Akik ezt a pózt választják, azok a hátunkon fekve szétterpesztett lábakkal és fej alá dugott kezekkel alszanak. Ők nemcsak hűséges barátok, de a barátságokat előrehelyezik az életben. Mindemellett szeretik meghallgatni mások problémáit, és segíteni, amikor csak tudnak.

Hason fekvők

Azok az emberek, akik a kezüket a párna alá gyömöszölve a hasukon fekszenek, nagyon játékos és pezsgő személyiséggel rendelkeznek. Játékosságuk mellett nagyon őszinték is, a kritikát nehezen viselik. Habár nagyon szabad szellemű embernek tűnhetnek, belül sok bennük a félelem és a kontroll.

Farönk

Farönkpozíciónak hívjuk azt, amikor valaki az oldalán alszik, és egyenesen magához szorítja a karját. Ez a második legfelkapottabb alvópóz. Ha ti is így alszotok, akkor nagyon barátságos, társaságot kedvelő emberek vagytok. Ezek az emberek könnyedén beszélgetnek másokkal, és ugyanilyen könnyen meg is bíznak valakiben.

Na, magatokra ismertetek? Osszátok meg velünk, ha igaz rátok valamelyik leírás!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.