Lélek

Magzatpózban alszotok? Megvan, milyen a személyiségetek!

Sokszor hallani, hogy amilyen a kedvenc színed, olyan a személyiséged, vagy amilyen a rúzsod formája, olyan vagy. Most rábukkantunk egy olyan verzióra, amiben az alvópózotok árulja el a tulajdonságaitokat.

vous - 2015.07.27.
Magzatpózban alszotok? Megvan, milyen a személyiségetek!

Van, aki háton, van, aki csak hason, van, aki pedig a fal felé fordulva képes elaludni. A póz, ahogy alszunk, tudat alatti választásnak tűnhet, közben pedig amilyen a személyiségünk, olyan testhelyzetben vagyunk képesek elaludni. Nézzétek csak!

Magzat

A legnépszerűbbnek számító alvópózt egy kutatás szerint 41%-unk választja esténként. Azok az emberek, akik az oldalukra fekve, felhúzott lábbal tudnak legjobban elaludni, kemény külső mögé rejtik érzékeny, félénk belsőjüket. Képesek túl sokat aggódni, és gyakran túlgondolják problémáikat.

Katona

A katonapózban alvó emberek a hátukon fekszenek, a kezüket egyenesen maguk mellé szorítva. A névhez hűen erősek és higgadtak, az életet pedig komolyan veszik. A komolyságuk mellett sokat várnak el maguktól, és az őket körbevevőktől is.

Forrás:
iStock

Tengeri csillag

Ez a legkevésbé kedvelt pozitúra. Akik ezt a pózt választják, azok a hátunkon fekve szétterpesztett lábakkal és fej alá dugott kezekkel alszanak. Ők nemcsak hűséges barátok, de a barátságokat előrehelyezik az életben. Mindemellett szeretik meghallgatni mások problémáit, és segíteni, amikor csak tudnak.

Hason fekvők

Azok az emberek, akik a kezüket a párna alá gyömöszölve a hasukon fekszenek, nagyon játékos és pezsgő személyiséggel rendelkeznek. Játékosságuk mellett nagyon őszinték is, a kritikát nehezen viselik. Habár nagyon szabad szellemű embernek tűnhetnek, belül sok bennük a félelem és a kontroll.

Farönk

Farönkpozíciónak hívjuk azt, amikor valaki az oldalán alszik, és egyenesen magához szorítja a karját. Ez a második legfelkapottabb alvópóz. Ha ti is így alszotok, akkor nagyon barátságos, társaságot kedvelő emberek vagytok. Ezek az emberek könnyedén beszélgetnek másokkal, és ugyanilyen könnyen meg is bíznak valakiben.

Na, magatokra ismertetek? Osszátok meg velünk, ha igaz rátok valamelyik leírás!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.