Trend

Szoknyás bosszúságok nyáron, amiktől sikítani tudtok

Szeretek szoknyás lány lenni, egyrészt mert nőies, másrészt lenge, szellős, és olyan, mintha egy szál semmiben flangálnék. Egy jól megválasztott fazon pedig bármelyik női lábból szexi virgácsot csinál. Persze azért megvannak a nyári szoknyaviselés hátulütői is, amiktől olykor egyszerűen csak torkotok szakadtából visítani tudnátok…

vous - 2015.07.24.
Szoknyás bosszúságok nyáron, amiktől sikítani tudtok

Nem lehet benne bringázni. Vagy mégis?

Én már próbáltam rövid szoknyában és hosszúban is. Az előbbiben összeszorított combokkal tekertem, attól parázva, hogy melyik szemből jövő autós lát be, és valljuk be, nem épp a legkényelmesebb módszer, de olykor beáldozza magát az ember lánya, ha jól akar kinézni. Mondjuk egy randi miatt. Az utóbbiban pedig, azt hiszem, be is fordultam az árokba, mert bekapta a szoknyát a lánc. Minden elismerésem tiétek, bringás csajok, akik ezt zökkenőmentesen kivitelezitek, és még jól is érzitek magatokat közben!

Becsípődik a fenékvonalba az anyag

Főleg a lazább szoknyákra jellemző, és hát igen: sem látványra, sem érzésre nem túl kellemes.

BKV-n leülni? Na ne!

Nem túl gusztusos, ha a bőröddel érintkezik a BKV-járművek valamelyik ülése. Ki tudja, hányan és kik ültek ott, mi ragadt vagy ömlött rá. Blöe.

Bőr/fa ülés = gyanta!

Elmentek dokihoz, leültök a padra a parkban, kiszuszogjátok magatokat, végre lehűl a testetek, jól érzitek magatokat. Majd indulni kell, és gyorsan felugrotok. Nos, egy kisebbfajta gyantázási procedúrával felér, ha a bőrötök beleragadt az ülésbe… Áucs!

Hajolás az nuku!

Akárhogy is, egy szoknyában nem tudtok olyan fesztelenül mozogni, mint egy nadrágban. Gondolom, nektek is ismerős a szitu, mikor próbafülkében szoknyapróbálás közben pucsítotok, leültök, terpeszpróbát tartotok, meg lábváltáspróbát ülve, hogy mi mennyire látszik, és milyen szögből. Ha pedig csak otthon jöttök rá a problémákra, akkor bizony x-lábbal guggoltok, ülve hajoltok. 

A kétrétegű szoknya átka

Amikor az alsó réteg beakad a bugyiba vagy a harisnyába. Nekem egyszer sikerült, és a fél várost bejártam púpos tomporral, míg végre szólt egy néni. Ennél már csak az a nagyobb szívás, ha mindkettő beakad.

Metrós rémálom

Marilyn Monroe legendás fotóját biztosan ismeritek, mikor szoknyáját lefogva mosolyog a kamerába, és mindannyiunkban megfordul a gondolat, hogy bárcsak mi is… De azért mikor Marilyn Monroe-t játszuk a metró mozgólépcsőjén lefelé menet, nos, akkor a fene sem akar Marilyn Monroe lenni.

Ti mitől sikítotok a legjobban?

Ajánlott cikkek