Világ

Siker ötvenen túl – Monica Bellucci lett az új Bond-lány

Gyönyörűek, szexik, intelligensek és nem utolsósorban fiatalok. Ezek azok a jellemzők, amik először eszünkbe jutnak, ha a Bond-lányokra gondolunk. Lehet, hogy ez most megváltozik? Először lesz középkorú nőből James Bond szeretője!
vous - 2015.07.23.
Siker ötvenen túl – Monica Bellucci lett az új Bond-lány

Valami változik, legalábbis a James Bond-filmekben biztosan! Nemrég arra a hírre kaptuk fel a fejünket, hogy most utoljára játssza el a sármos titkosügynököt Daniel Craig – nyugi, a legújabban még benne gyönyörködhettek –, és helyette a Homelandből ismert Damien Lewis lehet a új Bond. Most pedig arra csodálkoztunk rá, hogy először lesz 50 éves Bond-lány a 007-es filmek történetében. Vagy ahogy ő szereti hívni: „Bond-nő”.

Jól hallottátok, 50! Monica Belluccit érte a kitüntető megtiszteltetés, hogy eljátszhatja az örökké szexi női szerepet. Természetesen a rendezői döntés nem teljesen elrugaszkodott, hiszen a középkorú Bellucci még mindig remek formában van. Sőt gyönyörű!

A színésznő ezzel a szereppel úttörőnek számít a Bond-filmekben, és láthatóan nagyon büszke erre. A film rendezőjével való beszélgetéséről így nyilatkozott:

Azt mondtam neki, hős lenne a nők körében, ha engem válogatna be a Spectre-be.

Íme a napokban bemutatott előzetes, amiben meg is csodálhatjátok a dögös színésznőt!

Ha szeretnétek még Bond nőinél is jobbak lenni, akkor kattintsatok, és mutatunk nektek egy szuper túlélőszettet, amitől a 007-es szava is elállna! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.