Világ

Siker ötvenen túl – Monica Bellucci lett az új Bond-lány

Gyönyörűek, szexik, intelligensek és nem utolsósorban fiatalok. Ezek azok a jellemzők, amik először eszünkbe jutnak, ha a Bond-lányokra gondolunk. Lehet, hogy ez most megváltozik? Először lesz középkorú nőből James Bond szeretője!
vous - 2015.07.23.
Siker ötvenen túl – Monica Bellucci lett az új Bond-lány

Valami változik, legalábbis a James Bond-filmekben biztosan! Nemrég arra a hírre kaptuk fel a fejünket, hogy most utoljára játssza el a sármos titkosügynököt Daniel Craig – nyugi, a legújabban még benne gyönyörködhettek –, és helyette a Homelandből ismert Damien Lewis lehet a új Bond. Most pedig arra csodálkoztunk rá, hogy először lesz 50 éves Bond-lány a 007-es filmek történetében. Vagy ahogy ő szereti hívni: „Bond-nő”.

Jól hallottátok, 50! Monica Belluccit érte a kitüntető megtiszteltetés, hogy eljátszhatja az örökké szexi női szerepet. Természetesen a rendezői döntés nem teljesen elrugaszkodott, hiszen a középkorú Bellucci még mindig remek formában van. Sőt gyönyörű!

A színésznő ezzel a szereppel úttörőnek számít a Bond-filmekben, és láthatóan nagyon büszke erre. A film rendezőjével való beszélgetéséről így nyilatkozott:

Azt mondtam neki, hős lenne a nők körében, ha engem válogatna be a Spectre-be.

Íme a napokban bemutatott előzetes, amiben meg is csodálhatjátok a dögös színésznőt!

Ha szeretnétek még Bond nőinél is jobbak lenni, akkor kattintsatok, és mutatunk nektek egy szuper túlélőszettet, amitől a 007-es szava is elállna! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
Otthon
Minőségi és dizájnos bútorok az otthonokba, bel- és kültérre
vous - 2024.03.28.
Otthonaink berendezése mindig egy izgalmas, ugyanakkor embert próbáló, jelentős költséggel járó feladat, amely meghatározó a stílus és a kényelem szempontjából, így körültekintést, megfontolást igényel.