Trend

Miért akkor találjuk meg álmaink ruháját, amikor nem telik rá?

Amikor lehetne, nincs, amikor meg nincs, lehetne. Hogy miről beszélek? A legnagyobb butikparáról, amit biztos, hogy mindannyian megéltünk már.
vous - 2015.07.21.
Miért akkor találjuk meg álmaink ruháját, amikor nem telik rá?

Munka után csak beszaladunk a hipermarketbe pár darab tojásért, de persze a bolt, ami útba esik pont a plázában van. Leány legyen a talpán, aki végigkorzózik úgy a butikok között, hogy nem kukkant be egyikbe sem. Természetesen épp hónap vége van és már beszereztük azt a méregdrága táskát, amire 3 hete ácsingóztuk, szóval nullán vagyunk. És mi történik ilyenkor? Szembejön velünk a táskához tökéletesen passzoló cipő. Azt persze el is felejthetjük, hogy 2 hét múlva még kapható lesz, főleg, ha ti is a 38-as labú lányok táborát erősítitek. (Hiszen mi vagyunk a legtöbben a Földön.) Szóval mit tehet ilyenkor az ember lánya?

Az utolsót is ráköltitek

Ez a legrosszabb megoldás! Ha mégis úgy döntötök, hogy inkább nem esztek, de megveszitek, higgyétek el, csak pillanatnyi boldogságot hoz. Mihelyst kiléptek az üzletből hideg vízként tör rátok az érzés: nem kellett volna megvenni. Így van rendjén: nem lehet örülni semminek sem, ha tudjuk, valójában nem is kellett volna megvenni.

Integetünk neki és kisétálunk az üzletből

Ez a legésszerűbb, csak nehéz. A pasitok meg egyenesen frászt kap, mikor hazaértek és egész este azt hallgatja, hogy “de olyan szép volt”, “mit csináljak?” Ne sírjatok olyan után, ami nem lehet a tiétek és még a pasitok is megmarad.

Egyáltalán szükséges?

VOUS-csajok, úgyis legalább 10 pár cipőtök, minimum 20 táskátok és 365 napnyi ruhátok lóg a szekrényben. Nem kell feleslegesen bővíteni a kollekciót. Majd ha futja rá, megvesszük. Tudjuk elengedni, úgyis jön egy nagyobb szerelem.

Címkék: #ruha #vásárlás
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.