Lélek

Megható lánykérés – Nekünk most ez a kedvencünk!

Itt a nyár, és ezzel együtt az esküvők szezonja. Nemcsak a ruhákat, dekorációkat, szerelmes történeteket imádjuk, de szeretünk egy-egy könnycseppet is ejteni megható lánykérős videók láttán. Megtaláltuk az e heti kedvencünket!

vous - 2015.07.20.
Megható lánykérés – Nekünk most ez a kedvencünk!

Taylor, aki mára már vőlegény, megható dolgot vitt véghez. 7 együtt töltött év után szerette volna megkérni a barátnője, Haylee kezét, de mindig is úgy tervezte, hogy a hagyományokhoz híven először a lány édesapjától, Gregtől kér áldást a frigyre. Ez sajnos nem valósulhatott meg, mivel a menyasszony édesapja elhunyt. Így a fiú újragondolta tervét, végül pedig szerelme testvéreitől kért áldást és mindezt videóra vette. A felvételt Gregnek címezte és így üzent neki:

Mindig is az járt a fejemben, hogyan fogom az áldásodat kérni egy nap és most itt van ez a nap. Bárcsak itt lennél, hogy átnyújtsd nekem a kicsi lányod kezét. Megígérem, hogy jobb leszek annál, mint amit elképzeltél. Olyan férfi akarok lenni, aki szerelmet és türelmet mutat felé és aki mindent megad neki, amire szüksége van.

Elő a zsepiket! Nézzétek meg ti is a szívhez szóló videót!

Ajánlott cikkek