Világ

A téma az utcán hever

Egy csordultig teli szemetes vagy egy lerobbant ház kitört ablakokkal. Nekünk ezek semmit sem jelentek, ám van egy művész, aki pont ezekben lát fantáziát, és lenyűgöző műalkotásokat varázsol belőlük.
vous - 2015.07.20.
A téma az utcán hever

Egy spanyol származású, Bangkokban élő művész, Sath varázslatos módon lát meg olyan épületeket, fákat, egy lyukat a falon vagy akár csak egy szemeteskukát, amikből aztán igazi műalkotásokat varázsol. Mindig a megfelelő helyet keresi arra, hogy kifejezze önmagát. Több mint egy évtizede fest az utcán, leginkább szórópisztoly vagy ecset segítségével. Lessetek be Sath varázslatos világába!

Ugye, hogy lenyűgözőek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.