Világ

A téma az utcán hever

Egy csordultig teli szemetes vagy egy lerobbant ház kitört ablakokkal. Nekünk ezek semmit sem jelentek, ám van egy művész, aki pont ezekben lát fantáziát, és lenyűgöző műalkotásokat varázsol belőlük.
vous - 2015.07.20.
A téma az utcán hever

Egy spanyol származású, Bangkokban élő művész, Sath varázslatos módon lát meg olyan épületeket, fákat, egy lyukat a falon vagy akár csak egy szemeteskukát, amikből aztán igazi műalkotásokat varázsol. Mindig a megfelelő helyet keresi arra, hogy kifejezze önmagát. Több mint egy évtizede fest az utcán, leginkább szórópisztoly vagy ecset segítségével. Lessetek be Sath varázslatos világába!

Ugye, hogy lenyűgözőek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!