Világ

Uszadékfából és kavicsból alkot egy magyar művész

A magyar Kánya Tamás elképesztő fokon űzi vízpart közelben a land art művészetét. Aki nem tudná, ez tájművészetet jelent, és nem nehéz kitalálni, ő bizony a táj arculatával játszik, abból dolgozik, épp csak kicsit segít rá arra, hogy műalkotás legyen belőle.
vous - 2015.07.21.
Uszadékfából és kavicsból alkot egy magyar művész

Tamás annak idején a Római-parton kreatívkodott leginkább, akkor sokan csodájára is jártak az ottani „kiállításának”, de az a Duna magas vízállásával eltűnt. Tamás viszont azóta is aktívan keresgéli hol a Duna partján, hol a Luppa-tónál a kavicsokat, kagylókat, uszadékfákat, hogy gyönyörű kompozíciókat hozzon létre. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint hogy a Facebook-oldalán gyönyörködjünk és csodálkozzunk a természet különböző arcain.

Tamás művészete még külföldre is eljutott, az artpeoplegallery művészeti oldal is bemutatta a magyar művész munkáit. Mi úgy gondoljuk, megérdemelten lehet rá büszke!

A kezei közül pedig ezek kerültek ki:

Az pedig így néz ki, ha a művész úr ihletet kap éppen:

Nektek melyik tetszik a legjobban?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!