Világ

Mi történt Tilda Swintonnal?

Láttunk már jó néhány filmes átalakulást, de ez tényleg elképesztő! Az 54 éves színésznő egy csinos, napbarnított, szőke magazinszerkesztőt alakít majd új filmjében, ahol nagyon nem úgy néz ki, mint ahogy azt tőle megszokhattuk.
vous - 2015.07.18.
Mi történt Tilda Swintonnal?

Rengeteg smink, napbarnított bőr és egy paróka kellett hozzá.

– mondta a színésznő a Daily Mailnek.

A Kész katasztrófa című film egyébként egy könnyed, romantikus vígjáték lesz, amit augusztus végén mutatnak be a mozikban. Nézzétek csak a trailert 2.37-nél! Alig lehet ráismerni Tildára. Mi már nagyon várjuk a teljes filmet!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.