Világ

Hogy mik vannak! Kúszás-mászás, bepisilés élő bejelentkezéskor

Nem várt helyzetek olyankor, amikor senki sem számít rájuk – élő kapcsoláskor. Egyik esetben sem a híradós vagy a riporter bakizott. Kúszó-mászó háttérmunkás és koccanás a háttérben, hogy csak a legújabbakat említsem.
vous - 2015.07.17.
Hogy mik vannak! Kúszás-mászás, bepisilés élő bejelentkezéskor

Ezek lehet, hogy bennünket megmosolyogtatnak, viszont a kisvideók szereplőinek kellemetlen perceket okoztak. Nem is kell messzire mennünk, hiszen tegnap is nagyon fura dolog történt az MTVA híradójában. Éppen a dugóról tudósított a riporter, amikor a háttérben két autó összkoccant. Először úgy tűnt, heves vita alakul ki, majd egy perccel később kezet fogtak és elhajtottak az autósok.

Nem a híradásban történt, de annál emlékezetesebb: a férfi valószínűleg eltévedt és nem tudta, hogy adásban van. A nem várt helyzetet úgy akarta megoldani, hogy gyorsan lehasalt, hátha nem látszódik. Látszódott.

Ebben a videóban Szellő István tanítja a képvágót vágni. Nagyon vicces, ahogyan tőle eddig is megszokhattuk.

A végére hagytam a legdurvábbat – nem is Magyarországon készült. Alig hiszem el, hogy ilyen van. A lány interjú közben összepisilte magát. Már a beszélgetés elején is látszódik, hogy valami nincs rendben vele. A videó végére pedig már nem tudja tartani magát.

Címkék: #hír #híradó #vicces
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.