Világ

Hogy mik vannak! Kúszás-mászás, bepisilés élő bejelentkezéskor

Nem várt helyzetek olyankor, amikor senki sem számít rájuk – élő kapcsoláskor. Egyik esetben sem a híradós vagy a riporter bakizott. Kúszó-mászó háttérmunkás és koccanás a háttérben, hogy csak a legújabbakat említsem.
vous - 2015.07.17.
Hogy mik vannak! Kúszás-mászás, bepisilés élő bejelentkezéskor

Ezek lehet, hogy bennünket megmosolyogtatnak, viszont a kisvideók szereplőinek kellemetlen perceket okoztak. Nem is kell messzire mennünk, hiszen tegnap is nagyon fura dolog történt az MTVA híradójában. Éppen a dugóról tudósított a riporter, amikor a háttérben két autó összkoccant. Először úgy tűnt, heves vita alakul ki, majd egy perccel később kezet fogtak és elhajtottak az autósok.

Nem a híradásban történt, de annál emlékezetesebb: a férfi valószínűleg eltévedt és nem tudta, hogy adásban van. A nem várt helyzetet úgy akarta megoldani, hogy gyorsan lehasalt, hátha nem látszódik. Látszódott.

Ebben a videóban Szellő István tanítja a képvágót vágni. Nagyon vicces, ahogyan tőle eddig is megszokhattuk.

A végére hagytam a legdurvábbat – nem is Magyarországon készült. Alig hiszem el, hogy ilyen van. A lány interjú közben összepisilte magát. Már a beszélgetés elején is látszódik, hogy valami nincs rendben vele. A videó végére pedig már nem tudja tartani magát.

Címkék: #hír #híradó #vicces
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.