Otthon

Kicsik és vékonyak, most figyeljetek! – A gyerekosztályon is vannak szuper ruhák

Nagy kedvelője vagyok a gyerekosztályon vásárlásnak. Igen, tudom, vékony és kicsi vagyok, nekem könnyű – sokszor vágják ezt a fejemhez. De ha így van, hát így van, ezen már nem tudok változtatni. Hozzátenném, szerencsére nem vagyok egyedül, sokan járnak ugyanebben a cipőben. Úgyhogy ha már így alakult, használjuk ki az előnyeit és nézzünk körül a gyerekosztályon!

vous - 2015.07.17.
Kicsik és vékonyak, most figyeljetek! – A gyerekosztályon is vannak szuper ruhák

A méretem S-es és XS-es között ingázik, természetesen ez fazontól és márkától is függ. Fontos tudni, hogy a legnagyobb "lánykaméret" – ami 170 cm – megfelel a női méretezés szerinti legkisebbnek, tehát az XS-nek. A méreten kívül az ár is érdekes lehet, ugyanis a gyerekosztályon lévő termékek olcsóbbak, mint a felnőttosztályon található ruhadarabok. Ilyenkor még büszkébb vagyok arra, hogy pici és vékony vagyok. Legutóbb egy fehér, csipkés pulcsit vásároltam a kicsik részlegén. Néztek is rám kikerekedett szemekkel, mikor ott próbáltam fel egy anyuka és hatéves kislánya mellett. Szemmel láthatóan nem igazán értették a helyzetet. Egy valamit majdnem kifelejtettem a sztoriból: 

Ugyanaz a felső a felnőttosztályon duplájába került.

Sűrűn vásárolok sálakat, kesztyűket is. Persze ezt ne úgy képzeljétek el, hogy magamra erőltetem a 3 éveseknek való csipkés kesztyűt. Ezek a kiegészítők tinédzsereknek készülnek, a fazonjuk és színük is már-már felnőttes. Nyári és téli kalapokat szinte csak ott tudok vásárolni, mert amit a felnőttosztályon találok, egytől egyig nagy a fejemre.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.