Intim

Cuki rajzokkal segítenek azokon, akik rendszertelenül menstruálnak

Manapság a nők hajlamosak elmenni amellett, ha rendszertelenül menstruálnak. Betudják annak, hogy stresszes világban élünk, és biztos csak a napi hajtás, rohanás miatt késik az a bizonyos piros betűs nap. De ennek is megvannak az okai, az okok mellett pedig vannak dolgok, amiket tehetünk annak érdekében, hogy ne késsen az, aminek nem kéne.
vous - 2015.07.13.
Cuki rajzokkal segítenek azokon, akik rendszertelenül menstruálnak

Erre hívja fel a figyelmet egy grafikus kampánya, a Monthly Comer. Az aranyos kis rajzok, azon kívül, hogy cukik, segítenek felhívni a fiatal lányok figyelmét a megfelelő táplálkozásra. Nézzétek csak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.