Intim

Ez történik minden nővel azokon a napokon

Fánk, tampon, betét, sírás. Fánk, tampon, betét, sírás. Így jellemezhető a leginkább az a pár nap, amikor menstruálunk. Persze, ráfoghatjuk a biológiára, hormonokra stb. De NE! Mindenért a mensi-szörnyek a felelősek!
vous - 2015.07.16.
Ez történik minden nővel azokon a napokon

Ti is olyan csajok vagytok, akiknek minden bajuk van azokon a bizonyos nehéz napokon? Most megtaláltam, miért, vagyis kik miatt érezzük magunkat ennyire rosszul. Margarita Galkina fotográfus olyan képeket tett közé, amik bizonyítják ezeknek a gonosz lényeknek a létezését. Most, hogy ti is láttátok őket, könnyen elkerülhetitek, hogy a hatalmukba kerítsenek azokon a napokon. Vigyázzatok, mert hamar észreveszik a rossz kedvet és az önsajnáltatást. A „jaj, ne már, megint olyan rosszul vagyok, úgy fáj a hasam…”-ra pedig egyenesen rátok ugranak. A legjobb fegyver ellenük: egészséges ételek, vidámság és jó társaság. A három kombinációja pedig örök kárhozatra juttatja őket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!