Intim

Ez történik minden nővel azokon a napokon

Fánk, tampon, betét, sírás. Fánk, tampon, betét, sírás. Így jellemezhető a leginkább az a pár nap, amikor menstruálunk. Persze, ráfoghatjuk a biológiára, hormonokra stb. De NE! Mindenért a mensi-szörnyek a felelősek!
vous - 2015.07.16.
Ez történik minden nővel azokon a napokon

Ti is olyan csajok vagytok, akiknek minden bajuk van azokon a bizonyos nehéz napokon? Most megtaláltam, miért, vagyis kik miatt érezzük magunkat ennyire rosszul. Margarita Galkina fotográfus olyan képeket tett közé, amik bizonyítják ezeknek a gonosz lényeknek a létezését. Most, hogy ti is láttátok őket, könnyen elkerülhetitek, hogy a hatalmukba kerítsenek azokon a napokon. Vigyázzatok, mert hamar észreveszik a rossz kedvet és az önsajnáltatást. A „jaj, ne már, megint olyan rosszul vagyok, úgy fáj a hasam…”-ra pedig egyenesen rátok ugranak. A legjobb fegyver ellenük: egészséges ételek, vidámság és jó társaság. A három kombinációja pedig örök kárhozatra juttatja őket.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.