Világ

Három mesébe illő eljegyzés Magyarországról

Egyszerűen nem tudunk betelni a cuki lánykérős videókkal. De nem csak külföldön, Magyarországon is élnek olyan pasik, akik mesébe illő eljegyzést szerveztek a szerelmüknek. Szóval elő a zsepiket, a legmeghatóbb lánykérések következnek!
vous - 2015.07.13.
Három mesébe illő eljegyzés Magyarországról

Az eljegyzés életünk egyik legfontosabb pillanata. Az a pár perc, amiről kislánykorunk óta álmodozunk. Legutóbb egy szegedi lánykérést könnyezett meg az ország, de volt még jó pár cuki eljegyzés, amit látnotok kell:

Amikor gyanútlanul beülsz a barátnőddel a moziba, és váratlanul életed legszebb filmjét kezdik el vetíteni: a te szerelmed történetét.

Te milyen sorozatot szoktál nézni elalvás előtt? Sziszi a Jóbarátokat, de azt biztos nem sejtette, hogy Chandler őt fogja megszólítani a lánykérős jelenetnél!

Csak egy sétának indult, aztán egy igazi show lett belőle.

Nektek melyik a kedvencetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!