Világ

El sem hinnétek, mit fog csinálni Mr. Grey

Még fel sem ocsúdtunk A szürke 50 árnyalata keltette forró hangulatból, Jamie Dornant máris felkapta a filmvilág és viszi is a következő szerepet.
vous - 2015.07.11.
El sem hinnétek, mit fog csinálni Mr. Grey

Az ír színész egy második világháborús cseh katonát alakít az igaz történet alapján íródott Anthropoid című filmben. A sztori szerint a katona merényletet tervez elkövetni a holokauszt egyik fő kitervelője, Reinhard Heydrich ellen. A film a következő évre várható a mozikban, a forgatások viszont már most elkezdődnek Csehországban. A sajtótájékoztatón Dornan arról beszélt, hogy a forgatókönyv elolvasása után rájött, mennyire nehéz egy valós személyt eljátszani. Ezek szerint a szexi hangulat testhez állóbb volt, Mr. Grey? Mi így is nagyon várunk ebben az új szerepben!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.