Világ

Megdobban a szívünk: a Teen Wolf jópasijai akkor és most

Nem múlhat el hét jópasicikk nélkül, így már most befutott a heti adag. Elkezdtem nézni a Teen Wolf című sorozatot – és megihletett.

vous - 2017.03.27.
Megdobban a szívünk: a Teen Wolf jópasijai akkor és most

Most, hogy borzalmas véget ért a Vámpírnaplók, és hogy már sajnos a The Walking Dead sem hoz lázba igazán, új sorozat után kellett néznem. Így alakult, hogy Teen Wolf-függő lettem. Amilyen butyutának hangzott elsőre a sztori, meglepően izgalmas és jól összerakott sorozat. Természetesen az sem mellékes, hogy jóképű pasik szerepelnek benne, bár legtöbbjük még inkább fiúcska.

Nézzük, milyenek voltak a sorozat kezdetén, és hogyan néznek ki ma, immár a 6. évad során.

Tyler Posey 

Tyler Posey legelső szerepét J.Lo fiaként az Álmomban már láttalak című filmben kapta, akkor még egy édes kisfiút alakított. A Teen Wolfban pedig a szemünk láttára lett helyes tinifiúból jópasi.

Forrás:
youtube/instagram.com

Dylan O’Brien

Dylan O’Brien nagyon is létezik a Teen Wolfon kívül is. Főszereplője Az útvesztő című filmeknek, de láthattuk többek között a Gyakornok című moziban, ja, és majdnem ő lett az új Pókember.

Forrás:
youtube/instagram.com

Tyler Hoechlin

Tyler Hoechlin filmszerepeit nehéz lenne felsorolni, de amikor nem Derek, akkor a Supergirl című sorozatban játszik, valamint láthattátok az Elhajlási engedély című filmben is. 

Forrás:
youtube/instagram.com

Colton Haynes

Colton Haynesnek már egy egész cikket is szenteltünk, annyira imádjuk a srácot. Egyébként nemrég jegyezte el a barátja, valalmint óriási Britney-rajongó. A zöld íjászban és a San Andreasban tűnt még fel.

Forrás:
youtube.com/instagram.com

Daniel Sharman

Az elég magas (187 cm) Daniel Sharman a Halhatatlanok című filmből dereng, legalábbis én a Teen Wolfon kívül csak ebben a filmben láttam. Szépséges!

Forrás:
youtube.com/instagram.com

Bocsássátok meg, hogy csupán ennyi pasival szolgáltam a sorozatból, de még csak a 2. évad végén járok, így nem ismerem az új arcokat. Ígérem, jövök még egy második jópasirésszel!

Ajánlott cikkek