Intim

Ez a lány szuper levelet írt a férfinak, aki csúnyán megalázta

Mindenkivel előfordulhat, hogy mikor Tinder találkozóra megy, személyesen mégsem tetszik neki a randi partner. Ez azonban nem jogosít fel senkit arra, hogy megalázza a másikat úgy, ahogy egy angol férfi tette. A nagyszájú pasit szerencsétlenségére azonban olyan lánnyal hozta össze a sors, aki az ilyesmit nem hagyja szó nélkül.
vous - 2015.07.10.
Ez a lány szuper levelet írt a férfinak, aki csúnyán megalázta

Elképesztő történetet osztott meg blogján egy harmincéves brit nő, Michelle. A lány nemrég a Tinderről találkozott egy férfival, akivel hamar rájöttek, hogy nem egymásnak teremtették őket, így csak egyszer randiztak. Ám a férfi valamiért olthatatlan vágyat érzett arra, hogy megossza Michelle-lel, miért nem szeretne többet találkozni vele:

Nem akarok veled szórakozni Michelle, nagyon kedvellek és nagyon helyes vagy, de egyszerűen nekem a vékonyabb lányok jönnek be. Bár nagyon vonzó, hogy milyen okos vagy, tetszik a személyiséged és a arcod is, de ezt a testedről nem tudom elmondani

– írta a férfi, akinek üzenetétől Michelle teljesen érthető módon először könnyekben tört ki, ám néhány nappal később egy szuper nyílt levélben válaszolt:

Az teljesen oké, ha valaki nem tetszik neked. Az viszont nincs rendben, hogy azután, hogy eltöltöttünk pár órát együtt megírtad ezt a teljesen felesleges levelet. Érzem a szavaidon, hogy kedveskedni próbálsz, de igazából egészen groteszk módon azt fejted ki, mennyire visszataszít téged a testem. Ezzel csak azt sikerült elérned, hogy felkavartad a félelmet, ami minden nőben benne van, aki valaha volt tini, hogy teljesen mindegy milyen okos, vicces, szép, elkötelezett  esetleg jószívű vagy, soha egyetlen férfi sem akar majd téged, mert egy kicsit ducibb vagy, mint a többiek. Szeretném, ha a saját lányodat arra tanítanád, hogy szeresse a testét

– osztotta meg levelét az interneten Michelle. Aki később egy interjúban elmondta randi partnere tini korú lánya miatt érezte fontosnak, hogy nyilvánosságra hozza az üzenetváltást:

Ha bármilyen nőnek ennyire lazán elküld egy ilyen üzenetet, akkor biztos, hogy nem állt össze a fejében az, hogy egy nap az ő lánya is kaphat ehhez hasonló levelet.

– mondta Michelle, aki levelével a randi partneréhez hasonló férfinak is visszavágott. Azoknak, akik úgy gondolják, hogy teljesen elfogadható valakit a testsúlya vagy bármilyen külső „tökéletlensége” miatt megalázni.
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.