Trend

Most egy lila (?) cipő robbantotta fel az internetet

Biztos nagyon jól emlékeztek még a kék-fekete ruhára, ami valójában arany-fehér volt. Vagy fordítva? Már nincs is értelme ezen gondolkozni, hiszen most itt egy lila cipő, ami pillanatok alatt átvette a dressz helyét.
vous - 2015.07.10.
Most egy lila (?) cipő robbantotta fel az internetet

Dráma van, és a történelem elképesztő sebességgel ismétli önmagát! Kettészakadt újra az internetes társadalom, ez alkalommal egy cipő miatt. Egy twitteres lány csak segítséget akart kérni követőitől, és talán ő sem számított arra, hogy egyetlen fotóval mekkora lavinát fog elindítani. A lány a lila cipőjéről posztolt egy képet, és megosztotta az internet népével a dilemmáját: nem tudja eldönteni, hogy a lábbelihez milyen körömlakkot válasszon. Két opciót mutatott, a net pedig felrobbant ettől. 

A Twittert pár óra alatt elárasztották a #theshoe hashtaggel ellátott posztok. Egyesek csak szavaztak arra, hogy ők melyik lakkot választanák, mások teljesen pánikba estek attól, hogy újra színek között kell dönteni, néhányan viszont kimondták a nagy igazságot: már azt sem tudjuk, milyenek a színek igazából.

Én pedig úgy döntöttem, csavarok még egyet ezen a színhisztérián. Most megmutatom nektek a bögrémet fekete-fehérben, és azt is elárulom nektek, hogy ez a pohár vagy kék, vagy piros. Mit gondoltok, milyen valójában?

Címkék: #cipő #divat #színek
Ajánlott cikkek