Trend

Mert egy gyűrű nem gyűrű – Nézzétek csak ezeket a variálható szépségeket!

Belegondoltatok már abba, milyen jó volna, ha lenne egy ékszeretek, ami minden ruhátokhoz passzolna? Lehet az egy gyűrű vagy karkötő, esetleg egy teljes szett. Szerencsére sok-sok ékszertervező van a világon, akik már gondoltak erre a „first world problem”-re, és megoldották!
vous - 2015.07.09.
Mert egy gyűrű nem gyűrű – Nézzétek csak ezeket a variálható szépségeket!

Elsőként hadd mutassam be Clive Roddy munkáját, aki nem egyszerűen egy gyűrűt alkotott. Gyűrűivel egy egész kis tájképet hozhattok létre az ujjatokon, és mindezt természetesen fából! A kis karikák ugyan nem állíthatóak, de nagyon cuki, ahogy variálhatóak. Ha városi kirándulást terveztek, kapjátok fel a három házat! Hiányzik a karácsonyi hangulat? Semmi gond, húzzátok fel a három kis fenyőfát, és már énekelhetitek is a Jingle Bellst!

A magyarok sem voltak restek, ők a karkötők terén alkottak egy igazán high-tech ékszert. Annyira modern, hogy csak okostelefonnal működik. De mit is rejt magában ez a kütyü-ékszer? A készítők úgy jellemzik: ékszer a jövőből. Tökéletesen igazuk van, hiszen egyszerre modern és elegáns. A három alapszín (ezüst, arany, fekete) közül tudjátok kiválasztani azt, amelyik a legjobban passzol hozzátok. De ha ezek nem nyernék el a tetszéseteket, még mindig válogathattok a színes szilikonkeretekből, amikkel igazán nyári hangulatúvá tehetitek a karperecet. Ezután jöhet rá az egyedi minta, amit a mobilapplikáción keresztül választhattok ki.

Mi, magyarok nemcsak a mobilkütyükben vagyunk „ékszerien isteniek”, hanem szívesen ragaszkodunk a hagyományainkhoz is! Az Angyalfia dizájnerékszerein a magyar népművészet motívumai rajzolódnak ki. A medálok, fülbevalók különlegessége, hogy a színes hátlapok
cserélhetőek. Így akkor sem kell lemondanotok a szép motívumokról, ha egy vörös nyári ruhában sétálgattok Tihanynál a Balaton partján, vagy ha télen a hideg színeket kedvelitek jobban, kapjátok elő a kék hátlapot, és máris alkalomhoz illőek lesztek.

Ajánlott cikkek