Trend

Ti is bele fogtok szeretni az új tetoválástrendbe

Imádtok jógázni? Vagy a futás szerelmesei vagytok? Ráadásul szívesen magatokra varratnátok valamit? Akkor az új tetoválástrendet pont nektek találták ki! 
vous - 2015.07.09.
Ti is bele fogtok szeretni az új tetoválástrendbe

Talán mostanáig nektek sem az egészséges életmód jutott először eszetekbe a tetoválásokról, ám itt az idő leszámolni a sztereotípiákkal! Az új tetkóőrület ugyanis az, hogy népszerűsítsétek a sportolást azzal, amit magatokra varrattok. Talán elsőre ez furcsán hangzik, de az Instagramon egyre több sportos lány mutatja meg kedvenc mozgásformáját, tetoválás képében. Most pedig összeszedtem nektek hat szupermenő „fitnesztetkót”, és titkon nagyon remélem, hogy ez az új trend végre kiszorítja az edzőtermekből a kínai írásjeleket és a nonfiguratív testdíszeket. És ha már futás: csatlakozzatok Takács Nórához minden kedden a Jónő Futáson, Nóri ugyanis a budapesti IRONGIRL-re készül, tartsatok vele!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.