Lélek

Leszünk legjobb barátnők? – Ő igent mondott, és ez azóta is tart

Barát nélkül valószínűleg lehet élni, de nem érdemes. Mindenkinek szüksége van egy bizalmasra, egy emberre, akinek sírhat a vállán, és egy társra, akivel együtt nevethet. Ezúttal nem mi, hanem pont ti meséltetek most nekünk a legjobb barátotokról.

vous - 2015.07.07.
Leszünk legjobb barátnők? – Ő igent mondott, és ez azóta is tart

Mindenkinek van egy története, ami elsőként ugrik be, amikor a legjobb barátnőjére gondol. Takács Nóra a Facebook-oldalán mesélte el saját történetét, és arra kérte a rajongóit, hogy ők is meséljenek a legjobb barátnőikről. Érkeztek vidám, vicces, aranyos és szomorú történetek is. Ezekből megmutatjuk azokat, amelyek az egész VOUS szerkesztőségét meghatották.

Az egyik legjobb barátnőmmel szeptember óta egy koliszobán osztozunk – úgy kezdtük, ahogy a tipikus egyetemista lányok: előbb a körömlakkot kértem kölcsön, aztán ruhákat cseréltünk, aztán egymás vállán sírtunk a negyedik emeleti taknyom-nyálam-egybefolyik zugban. Most már el sem tudom képzelni nélküle a napjaimat. Ő egy nagyon különleges és erős lány – pont annyi szeretetigénnyel, amit ki tudok elégíteni, pont annyi szeretettel, amennyire szükségem van.

Általános elsőben volt egy kis osztálytársnőm, akivel közös szerelmünk volt. Együtt énekeltük neki a "Titkos üzenet"-et a szünetekben (persze csak titokban). Nem számított, ő kibe volt 'szerelmes', melyikőnket választja, ami számít, hogy a mai napig legjobb barátnők vagyunk! Épp nyaral és hiányzik!

5. osztály évnyitóján láttam, hogy az a lány, akit előtte nem kedveltem az osztálytársam lesz. Aztán már ki tudja, hogyan, de legjobb barátnők lettünk. Elválaszthatatlanok voltunk. Aztán sajnos a kegyetlen sors közbelépett. Elválasztott minket az élet. Ő már az angyalokkal van, de amíg csak élek, soha nem lesz még egy ilyen barátnőm. Ezt biztosan tudom. Horák Nóra számomra a legjobb, legkedvesebb barátnő!

Általános iskola 2. osztály, mind a ketten újak voltunk. Első szünetben kimentünk az udvarra, ő ott állt egyedül, én odamentem, és megkérdeztem: – Szia, Orsi vagyok, leszünk legjobb barátnők? Ő igent mondott, és ez azóta is tart!

A legjobb barátnőmmel a gimis előkészítőn találkoztunk először, és mint utólag kiderült, mindkettőnk első gondolata az volt, hogy 'ha ezt a csajt is felveszik, tuti barátnők leszünk'. Felvettek, és a gólyatáboros buszra szállva, senkit nem ismerve egymásra néztünk, mire annyit mondott: 'Ülj mellém!'. Ez 8 éve volt, azóta is tuti barátnők vagyunk a csajjal.

Ajánlott cikkek