Test

Tanuld meg szeretni a testedet!

Ha túl vékony, az a baj. Ha túl kerek, az a baj. Ha pedig túl izmos, az is baj. Ilyen a világ. Nehéz megfelelni és jól érezni magunkat a bőrünkben. Pedig úgy kéne szeretni önmagunkat, ahogy vagyunk.
vous - 2015.07.07.
Tanuld meg szeretni a testedet!

Nézzétek meg az idei 7. Body Issue kampányát, amelyben sportolónők vetkőztek meztelenre és bizonyították be, hogy az izmos, sportos test sem mindig előny, de ők bizony úgy csodásak, ahogy vannak. A képek önmagukért beszélnek, íme! 

Forrás:
ESPN The Magazine

Úgy írnám le magamat, hogy sportosan nyurga. Meg akarom ezt mutatni az embereknek. Hiszen jól érzem magam a bőrömben és nem bánom, ha ezt meg is kell mutatnom. Őszintén szólva szeretem azt, amilyen egyedi vagyok. A nagy karjaim, a hosszú lábaim. Szeretek más lenni. Ha mindenki ugyanolyan lenne, unalmas lenne a világ.

Forrás:
ESPN The Magazine

Tisztában vagyok azzal, milyenek a karjaim. Nehéz olyan ruhát találni, aminek a válla jóval nagyobb, mint a dereka. Amennyire csak lehet, sikeres akarok lenni, és ha ez nagy karokat jelent, akkor elfogadom a nagy karokat.

Forrás:
ESPN The Magazine

A tökéletlenség gyönyörű. Ahelyett, hogy rosszul érezném magam a bőrömben az izmaim miatt, inkább megtanultam szeretni őket. Nem gondolom többé hibának őket, hiszen ezek az izmok tettek sportolóvá.

Forrás:
ESPN The Magazine

Rájöttem: tökéletesen szépnek lenni – vagyis a társadalom szerint szépnek lenni – nem is olyan jó dolog. Nem tesz boldogabbá.

Forrás:
ESPN The Magazine

Forrás:
ESPN The Magazine
Ajánlott cikkek