Test

Tanuld meg szeretni a testedet!

Ha túl vékony, az a baj. Ha túl kerek, az a baj. Ha pedig túl izmos, az is baj. Ilyen a világ. Nehéz megfelelni és jól érezni magunkat a bőrünkben. Pedig úgy kéne szeretni önmagunkat, ahogy vagyunk.
vous - 2015.07.07.
Tanuld meg szeretni a testedet!

Nézzétek meg az idei 7. Body Issue kampányát, amelyben sportolónők vetkőztek meztelenre és bizonyították be, hogy az izmos, sportos test sem mindig előny, de ők bizony úgy csodásak, ahogy vannak. A képek önmagukért beszélnek, íme! 

Forrás:
ESPN The Magazine

Úgy írnám le magamat, hogy sportosan nyurga. Meg akarom ezt mutatni az embereknek. Hiszen jól érzem magam a bőrömben és nem bánom, ha ezt meg is kell mutatnom. Őszintén szólva szeretem azt, amilyen egyedi vagyok. A nagy karjaim, a hosszú lábaim. Szeretek más lenni. Ha mindenki ugyanolyan lenne, unalmas lenne a világ.

Forrás:
ESPN The Magazine

Tisztában vagyok azzal, milyenek a karjaim. Nehéz olyan ruhát találni, aminek a válla jóval nagyobb, mint a dereka. Amennyire csak lehet, sikeres akarok lenni, és ha ez nagy karokat jelent, akkor elfogadom a nagy karokat.

Forrás:
ESPN The Magazine

A tökéletlenség gyönyörű. Ahelyett, hogy rosszul érezném magam a bőrömben az izmaim miatt, inkább megtanultam szeretni őket. Nem gondolom többé hibának őket, hiszen ezek az izmok tettek sportolóvá.

Forrás:
ESPN The Magazine

Rájöttem: tökéletesen szépnek lenni – vagyis a társadalom szerint szépnek lenni – nem is olyan jó dolog. Nem tesz boldogabbá.

Forrás:
ESPN The Magazine

Forrás:
ESPN The Magazine
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.