Test

10 szexi tipp házasoknak: tilos a szex várandósság alatt vagy sem?

A terhesség varázslatos időszak egy nő számára. Nem titok, hogy a férfiak számára olykor különösen vonzó lehet az állapotos hölgy kerekebb teste - az áldott állapot pedig nem ok arra, hogy megtagadjuk az intimitást.
vous - 2023.04.10.
10 szexi tipp házasoknak: tilos a szex várandósság alatt vagy sem?

A jövőbeli szülők gyakran felteszik maguknak a kérdést, mennyire veszélyes az intim együttlét várandósság alatt, vagy megengedett-e a szexuális játékok használata ilyenkor. Segítünk!

Szex várandósság alatt – nem feltétlenül tiltott gyümölcs!

A gyermekvállalás során a várandós anya teste észrevehetően megváltozik. Több vér kerül a kismedencei szervekbe, a hormonális háttér így eltér a korábbitól. Mindezt a természet a sikeres terhesség és az azt követő szülés érdekében képzelte el, de ez érezhetően tükröződik a női libidóban is. Az intimitás és az érzékiség iránti vágy általában sokkal erősebbé válik ilyenkor, mint terhesség előtt.

Néha az orvosok megtiltják a szexet a vetélés veszélye miatt, ezért mindenképp fel kell keresnünk a szakorvosunkat és az ő tanácsára hallgatni elsősorban. A különböző játékok használata sem kizárt, erről is bátran kérdezhetjük orvosunkat!

https://makeup.hu/categorys/745614/ linkre kattintva pedig egy helyen megtalálhatók a legjobb szexuális játékok, amelyek még élvezetesebbé tehetik az együttlétet még a várandósság alatt is.

Összegyűjtöttük a 10 legfontosabb tippet, amire érdemes odafigyelni, amikor a párok nagy kedvence – couples choice vibrator választása előtt állunk.

A szexuális játékok használatának szabályai terhesség esetén

Ha a nőgyógyász nem tiltja meg az intim élet folytatását, akkor szexjátékokat is lehet használni, viszont apróbb korlátozásokkal:

  1. A legjobb, ha hipoallergén, nem porózus anyagokból készült eszközöket használunk, amelyek könnyen sterilizálhatók. Például szilikon, műanyag, üveg, fém és kerámia.
  2. Ezek a szexjátékok nem lehetnek túl hosszúak, markáns domborművel és varratokkal az alkatrészek találkozásánál.
  3. Ha kenőanyagokat és tisztítószereket használunk a szexuális játékok alkalmazásakor, gondosan tanulmányozni kell azok összetételét.
  4. A hormonális háttér megváltozása miatt megváltozik a hüvely mikroflórája, a falak bár rugalmasak, de elvékonyodnak, és a nyálkahártya bármilyen károsodása kellemetlen következményekkel járhat.
  5. A legjobb, ha kicsi és sima stimulánsokat használunk.
  6. Egyes összetevők irritációt okozhatnak, még akkor is, ha a terhesség előtt nem volt rá semmi különös reakció. Nem ajánlott illat-adalékanyagokat tartalmazó kenőanyagokat használni, valamint további hatásokkal, például izgató vagy meghosszabbító hatással rendelkezőket.
  7. A myostimulációval ellátott szexuális játékok használata tilos terhes nőknek.
  8. A legjobb, ha egy egyszerű összetételű vízbázisú síkosítónál maradunk.
  9. Mindent, ami csípi és stimulálja a mellbimbókat, szintén jobb elkerülni. Ez méhösszehúzódásokat és vetélést vagy koraszülést okozhat.
  10. A megengedett eszközök is tesztelést, és legjobb esetben orvosi konzultációt kívánnak.

A MAKEUP webáruházban számos kellék megtalálható az élvezetes játékokhoz, amelyek néhány kattintással megrendelhetők, ráadásul az egész ország területén ingyenes szállítás érvényes egy bizonyos összeg feletti vásárlás során.

Még egyszer felhívjuk a figyelmet, hogy a különböző szexuális játékok használata különös odafigyelést igényel, legyen szó terhességről vagy sem. Bizonytalanság esetén mindenképp érdemes szakértőhöz fordulni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!