Test

10 szexi tipp házasoknak: tilos a szex várandósság alatt vagy sem?

A terhesség varázslatos időszak egy nő számára. Nem titok, hogy a férfiak számára olykor különösen vonzó lehet az állapotos hölgy kerekebb teste - az áldott állapot pedig nem ok arra, hogy megtagadjuk az intimitást.
vous - 2023.04.10.
10 szexi tipp házasoknak: tilos a szex várandósság alatt vagy sem?

A jövőbeli szülők gyakran felteszik maguknak a kérdést, mennyire veszélyes az intim együttlét várandósság alatt, vagy megengedett-e a szexuális játékok használata ilyenkor. Segítünk!

Szex várandósság alatt – nem feltétlenül tiltott gyümölcs!

A gyermekvállalás során a várandós anya teste észrevehetően megváltozik. Több vér kerül a kismedencei szervekbe, a hormonális háttér így eltér a korábbitól. Mindezt a természet a sikeres terhesség és az azt követő szülés érdekében képzelte el, de ez érezhetően tükröződik a női libidóban is. Az intimitás és az érzékiség iránti vágy általában sokkal erősebbé válik ilyenkor, mint terhesség előtt.

Néha az orvosok megtiltják a szexet a vetélés veszélye miatt, ezért mindenképp fel kell keresnünk a szakorvosunkat és az ő tanácsára hallgatni elsősorban. A különböző játékok használata sem kizárt, erről is bátran kérdezhetjük orvosunkat!

https://makeup.hu/categorys/745614/ linkre kattintva pedig egy helyen megtalálhatók a legjobb szexuális játékok, amelyek még élvezetesebbé tehetik az együttlétet még a várandósság alatt is.

Összegyűjtöttük a 10 legfontosabb tippet, amire érdemes odafigyelni, amikor a párok nagy kedvence – couples choice vibrator választása előtt állunk.

A szexuális játékok használatának szabályai terhesség esetén

Ha a nőgyógyász nem tiltja meg az intim élet folytatását, akkor szexjátékokat is lehet használni, viszont apróbb korlátozásokkal:

  1. A legjobb, ha hipoallergén, nem porózus anyagokból készült eszközöket használunk, amelyek könnyen sterilizálhatók. Például szilikon, műanyag, üveg, fém és kerámia.
  2. Ezek a szexjátékok nem lehetnek túl hosszúak, markáns domborművel és varratokkal az alkatrészek találkozásánál.
  3. Ha kenőanyagokat és tisztítószereket használunk a szexuális játékok alkalmazásakor, gondosan tanulmányozni kell azok összetételét.
  4. A hormonális háttér megváltozása miatt megváltozik a hüvely mikroflórája, a falak bár rugalmasak, de elvékonyodnak, és a nyálkahártya bármilyen károsodása kellemetlen következményekkel járhat.
  5. A legjobb, ha kicsi és sima stimulánsokat használunk.
  6. Egyes összetevők irritációt okozhatnak, még akkor is, ha a terhesség előtt nem volt rá semmi különös reakció. Nem ajánlott illat-adalékanyagokat tartalmazó kenőanyagokat használni, valamint további hatásokkal, például izgató vagy meghosszabbító hatással rendelkezőket.
  7. A myostimulációval ellátott szexuális játékok használata tilos terhes nőknek.
  8. A legjobb, ha egy egyszerű összetételű vízbázisú síkosítónál maradunk.
  9. Mindent, ami csípi és stimulálja a mellbimbókat, szintén jobb elkerülni. Ez méhösszehúzódásokat és vetélést vagy koraszülést okozhat.
  10. A megengedett eszközök is tesztelést, és legjobb esetben orvosi konzultációt kívánnak.

A MAKEUP webáruházban számos kellék megtalálható az élvezetes játékokhoz, amelyek néhány kattintással megrendelhetők, ráadásul az egész ország területén ingyenes szállítás érvényes egy bizonyos összeg feletti vásárlás során.

Még egyszer felhívjuk a figyelmet, hogy a különböző szexuális játékok használata különös odafigyelést igényel, legyen szó terhességről vagy sem. Bizonytalanság esetén mindenképp érdemes szakértőhöz fordulni!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.