Test

Keményen visszaszólt kritikusainak a bikinis plus size vlogger

Ha eddig nem volt kedvenc plus size példaképed, akkor itt az idő, hogy megismerkedj az amerikai Loey Lane-nel, aki nemcsak hihetetlenül bátran vállalja önmagát, de azt sem hagyja szó nélkül, ha betámadják a netes trollok.
vous - 2015.07.06.
Keményen visszaszólt kritikusainak a bikinis plus size vlogger

Ismét lecsapott az arc nélküli kommentelőkből álló internetes erkölcsrendészet, ez alkalommal egy plus size vloggerre, Loey Lane-re. A 22 éves fiatal lány régóta missziójának tekinti, hogy segítsen a hozzá hasonló nőknek abban, hogy magabiztosabbak legyenek, de nála jóval vékonyabb lányokat is inspirál. A kifejezetten duci lány cseppet sem fél vállalni önmagát, és egy friss videójában bikiniben mutatta meg a testét. Ez pedig természetesen kiverte a biztosítékot a netezőknél. Loey videója kegyetlen kommentáradatot indított el, amit a lány úgy döntött, nem hagy figyelmen kívül. Stílusosan, egy fürdőruhás felvételen vágott vissza kritikusainak.

Nem is tudtam, hogy volt egy találkozó arról, mi lehet ma vonzó és mi nem, és minden YouTube-kommentelő ott volt rajta. (…) Azt mondják, ha ennyire sokat mutatok magamból, attól mások kellemetlenül érzik magukat. De tényleg, miért van joga bárkinek megmondani, hogy mások mit vehetnek fel? A duci lányok nem kérnek a visszajelzéseitekből. (…) Azt mondják, aki kövér és nem teljesen szerencsétlen, az elhízást reklámozza. Annyit szeretnék mondani, hogy mikor kint vagyok a tengerparton a bikinimben nem üvöltözöm zabálás közben, hogy mindenki hízzon meg!

Loeynak egyébként több mint 300 ezer feliratkozója van YouTube-csatornáján, ahol divattippeket ugyanúgy ad, mint ahogy arról is beszámol, hogyan randizik egy átlagosnál ducibb csaj. Instagram-oldalán pedig naponta 90 ezer követőnek mutatja meg büszkén telt idomait.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.