Otthon

Vidéki költözés során mindig válasszon megbízható költöztető céget!

Vidéki költözés vagy vidékre történő bútorszállítás során gyakran feltesszük magunknak a kérdést, hogy erre a hosszú útra milyen vállalkozást bízzunk meg. Nem egyszerű a döntés, hiszen az összes holmink, az évek alatt megvásárolt értékeink kerülnek áthelyezésre és azt szeretnénk, ha mindez problémamentesen zajlana le.
vous - 2023.06.21.
Vidéki költözés során mindig válasszon megbízható költöztető céget!

Nem szabad elkapkodni a döntést, érdemes több cégtől is árajánlatot kérni és közülük azt kiválasztani, amelyik megbízható, tapasztalt és rendkívül gyors, hiszen ők a költözést is a lehető legrövidebb időn belül, komplikációktól mentesen fogják végrehajtani.

Milyen paraméterekre érdemes figyelni?

A Promove tulajdonosa elmondta, hogy ha a költöztetés Budapestről vidékre történik, akkor érdemes kiszámítható, óradíjas elszámolású szolgáltatást választani, amelynél nem kell aggódnunk semmiféle rejtett költség miatt, hiszen az óradíj magában foglalja az összes költséget, az üzemanyagot, a szállítók bérét, de még az autópálya-matricát is.

Ezenkívül elengedhetetlen, hogy a költöztető cég kiváló műszaki állapotú autóparkkal, nagy tapasztalattal rendelkező rakodó kollégákkal és szükség esetén egyéb kiegészítő szolgáltatás nyújtásával rendelkezzen.

A költöztető cég kiegészítő szolgáltatásai

Sokan azt gondolják, hogy a költöztető cég feladata kimerül abban, hogy jönnek, leviszik a dobozokat és a bútorokat, elszállítják a célpontra és ott lepakolják. Ezenkívül azonban egy jó költöztető cég számtalan különböző kiegészítő szolgáltatással áll a megrendelő szolgálatába, ilyen például a csomagolóanyagok biztosítása, a teljes vagy részleges dobozolás, a bútorok, értéktárgyak buborékfóliázása, a bútorok szét- és összeszerelése vagy éppen a lomtalanítás.

Sok megrendelő időhiány vagy egyéb más okból nem tudja elvégezni a fenti feladatokat ezért számukra létfontosságúak ezek a szolgáltatások. 

Hogyan kérjünk árajánlatot?

Ahhoz, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot kapjuk, először is meg kell jelölni azt, hogy honnan hová szeretnénk költözni. Ezután érdemes megadnunk a jelenlegi lakásunk méretét, hiszen ez már ad egy körülbelüli képet a szállítandó bútorok mennyiségéről.

Meg kell becsülni a dobozok számát, és tételes listát kell adni a bútorokról, nehéz háztartási gépekről, törékeny holmikról, valamint fel kell tüntetni a helyszín speciális adottságait, például a lift hiányát vagy a speciális behajtási övezetet.

A költözés napja

A költözés napján mindenképpen foglaljon helyet az autó számára, ezzel jelentősen lerövidítheti a költözés idejét, ami az óradíjas elszámolás miatt fontos tényező. Ha rendelt dobozolási vagy bútorszerelési szolgáltatást, akkor a költöztetők először ezt elvégzik, majd felpakolnak az autóra és a legrövidebb, leggyorsabb úton mennek a helyszínre, ahol lepakolják a holmikat.

A költözés problémamentesen fog lezajlani abban az esetben, ha olyan költöztető céget választ, akik megfelelnek a fenti feltételeknek, így garantálható a gyors költözés, melyben értékeink mindvégig biztonságban lesznek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!