Egyéb kategória

Gondoltátok volna?! Visszatér a világ egyik legnépszerűbb frizurája, a Rachel-haj

Még nem tudjátok, milyen frizurát válasszatok nyárra? A kérdésre most megadom a választ.
vous - 2015.06.30.
Gondoltátok volna?! Visszatér a világ egyik legnépszerűbb frizurája, a Rachel-haj

Ismeritek azt az érzést, amikor reggel felkeltek, belenéztek a tükörbe és a hajatok látványa annyira elborzaszt, hogy fogalmatok sincs, mit kezdjetek a loboncotokkal? Nem tetszik kivasalva, sem összefogva vagy befonva, valahogy sehogy sem az igazi. Mielőtt pityeregni kezdenétek, azt kívánva, hogy bárcsak ne keltetek volna ma fel, most jó hírt hoztam.

Ismét divatba jött a ’90-es évek egyik nagy sztárja, a Rachel-haj. Hogy miért hívják így? A Jóbarátok című sorozat Rachelje, Jennifer Aniston hordta rendszeresen így a haját. A frizurát amúgy az 1970-es években álmodta meg egy sztárfodrász, később az 1990-es években lett sztár.

A szexi frizura a L’Oréal legújabb kampányában most újra visszaköszön, ebből látszik, hogy minden régi divatot egyszer még biztosan viszontlátunk. Már várom, mikor jön újra divatba a tupírozott haj.
Mit gondoltok? Ti is szívesen levágatnátok ilyenre a hajatokat?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.