Egyéb kategória

Teljes fogatlanság rehabilitációja implantátumos beavatkozással

Az elvesztett fogak pótlásának megoldásaként a legjobb opciót az implantátumok jelentik. Ez ugyanúgy igaz teljes fogatlanság fennállásakor is. Ez esetben 4-8 implantátum által fix híd készíthető. Fogankénti implantációnál viszont 12-14 implantátum kerül behelyezésre állcsontonként.
vous - 2022.10.14.
Teljes fogatlanság rehabilitációja implantátumos beavatkozással

Korszerű eljárás csontpótlás nélkül

A teljes fogatlanság kezelésére kifejlesztett all-on-4 beavatkozás egy ideális megoldás mindazoknak, akik egészségügyi vagy személyes okokból nem vághatnak bele a csontpótlásos eljárásba. A Halász Klinika speciális fogpótlásos kezelései megoldást kínálnak a teljes fogatlan állapot helyreállítására. 

Az All-on-4 metódussal állcsontonként 4 db implantátum segítségével 12 tagú fix híd biztosítható, ezáltal az önbizalommal teli, önfeledt mosoly visszaszerezhető. Míg egy csontpótlásos kezelés költségesebb, hosszadalmasabb, addig az All-on-4 egy modern, csontpótlás nélküli opció. Legnagyobb előnye, hogy egy gyors, költséghatékony megoldást nyújt a teljesen fogatlan szájüreg rehabilitációjaként. A beavatkozás révén meggátolható az állcsontok degradációja. Már egy nap alatt fix fog készíthető, így boldogan elhagyható a protézis. 

Implantátumos fogpótlásos beavatkozás

A fogpótlás egy komplex eljárás, melyhez speciális szaktudás és többéves tapasztalat szükséges! Célszerű olyan klinikát választani, ahol a szakemberek jártasak a fogbeültetéses implantációs kezelésekben, mint például a Halász Klinika. A különleges szaktudás és ismeret elengedhetetlen a fogbeültetés tökéletes kivitelezéséhez. Az implantátumok jóval merevebbek a csontban, mint a fogak, így tapasztalat hiányában problémák adódhatnak, például a fogpótlás törése, repedései. 

A modern fogászati beavatkozásoknak köszönhetően a gyönyörű mosoly visszanyerhető, a fogak igényesen pótolhatók. A különböző fogpótlások lehetőséget teremtenek, hogy mindenki meglelje a maga számára optimális megoldást ár, esztétika és tartósság szempontjait is figyelembe véve. 

A fogpótlások gyakori problémáinak kiküszöbölése speciális módszerekkel

A fogpótlások terén leginkább megjelenő problémák a törések és a kerámia lepattogzások, melyek speciális beavatkozással elkerülhetők. 

A kellemetlenségek legfőbb oka, hogy az implantátumok körül hiányoznak a foggyökerek rágóerő érzékelő receptorai. Ebből kifolyólag az agy finomhangoló funkciója a rágómozgások koordinálása kapcsán megszűnik. Ahogyan nő a rágóerő, úgy alakulnak ki kontrollálatlan rágómozgások, emiatt pedig az állkapocs deformitások jelentős terhelést mérnek a fogpótlásokra. Egy idő után megtörténik a fent említett baj, törések, repedések képében. 

Ezek a kényelmetlenségek egy gondosan megtervezett speciális implantátumos beavatkozás révén kiküszöbölhetők. A hosszú távú gondtalan mosoly megteremthető, hála a korszerű fogászati kezeléseknek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.