Egyéb kategória

Túlélőkészlet a mobilban: telefonos applikációk fesztiválokra

Tudom, már alig várjátok, hogy tomboljatok a kedvenc együttesetek zenéjére, és bepakoltatok mindent, de biztos felkészültetek mindenre? Ha úgy érzitek, igen, mi azért adunk néhány applikációnyi jó tanácsot.
vous - 2015.06.30.
Túlélőkészlet a mobilban: telefonos applikációk fesztiválokra

Igyatok eleget!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a folyadék (ez alatt elsősorban vizet értünk) bevitele mennyire fontos, hiszen testünk nagy százaléka ebből áll, s ha a meleg miatt porzani kezd a vesétek, annak nem lesz jó vége. Erre mindenképp szánjatok egy appot, ami szól nektek, hogy a sör, fröccs vagy koktélok helyett némi víz sem ártana.

Segítség! Rosszul vagyok!

Bármikor előfordulhat, hogy rosszul lesz valaki, erre az esetre jó az Elsősegély app. Megmondja, mit tegyél infarktus, stroke esetén, de ha nem tudod, mi a baj, egyből hívhatod az illetékeseket. Bizony, még napszúrás esetén is elláthat benneteket jó tanácsokkal.

Jesszumpepi! Hol vagyok?! Mi történik?

Egy fesztivál nem játszótér, ahol megtalálod a barátnődet a hintáknál. Óriási a tömeg, nagy a nyüzsgés, és a programok is párhuzamosan folynak. Szerezd be a fesztiválod applikációját, amivel könnyen eljutsz a különféle helyszínekre, összeállíthatod a programod. A Sziget és a VOLT is készített ilyet.

Fotózz, katt, és ossz!

Naná, hogy meg akarjátok osztani a legjobb élményeiteket, erre tökéletes a Retrica, a Pixlr, az Instagram, a Google Fotók és a Photo Collage is, amelyeken tudtok képeket szerkeszteni, effektezni, vagy menő kollázsokat összedobni.

Ti milyen appokat használtok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.