Egyéb kategória

Túlélőkészlet a mobilban: telefonos applikációk fesztiválokra

Tudom, már alig várjátok, hogy tomboljatok a kedvenc együttesetek zenéjére, és bepakoltatok mindent, de biztos felkészültetek mindenre? Ha úgy érzitek, igen, mi azért adunk néhány applikációnyi jó tanácsot.
vous - 2015.06.30.
Túlélőkészlet a mobilban: telefonos applikációk fesztiválokra

Igyatok eleget!

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a folyadék (ez alatt elsősorban vizet értünk) bevitele mennyire fontos, hiszen testünk nagy százaléka ebből áll, s ha a meleg miatt porzani kezd a vesétek, annak nem lesz jó vége. Erre mindenképp szánjatok egy appot, ami szól nektek, hogy a sör, fröccs vagy koktélok helyett némi víz sem ártana.

Segítség! Rosszul vagyok!

Bármikor előfordulhat, hogy rosszul lesz valaki, erre az esetre jó az Elsősegély app. Megmondja, mit tegyél infarktus, stroke esetén, de ha nem tudod, mi a baj, egyből hívhatod az illetékeseket. Bizony, még napszúrás esetén is elláthat benneteket jó tanácsokkal.

Jesszumpepi! Hol vagyok?! Mi történik?

Egy fesztivál nem játszótér, ahol megtalálod a barátnődet a hintáknál. Óriási a tömeg, nagy a nyüzsgés, és a programok is párhuzamosan folynak. Szerezd be a fesztiválod applikációját, amivel könnyen eljutsz a különféle helyszínekre, összeállíthatod a programod. A Sziget és a VOLT is készített ilyet.

Fotózz, katt, és ossz!

Naná, hogy meg akarjátok osztani a legjobb élményeiteket, erre tökéletes a Retrica, a Pixlr, az Instagram, a Google Fotók és a Photo Collage is, amelyeken tudtok képeket szerkeszteni, effektezni, vagy menő kollázsokat összedobni.

Ti milyen appokat használtok?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.