Otthon

Színes WPC burkolatok, amelyek feldobják a lakókörnyezetet

A WPC termékek igencsak felkapott elemek a ház körül, hiszen készülhet belőlük terasz és kerítés is. A színek területén is nagy a választék, habár azt nem ígérjük, hogy szivárványszínben pompázó kerítést építhetsz ki, de elé sokféle, a természet árnyalataihoz közel álló lehetőség közül választhatsz. Ám ez még semmi! A teraszon, az erkélyen szintén jól mutatnak a WPC burkolatok.
vous - 2023.09.25.
Színes WPC burkolatok, amelyek feldobják a lakókörnyezetet

A következő cikkben szeretnénk kideríteni tehát, hogy hogyan hasznosítható burkolatként a WPC, így most kifejezetten erre koncentrál a cikkünk. 

A WPC burkolat előnyei

A WPC burkolat sokkal időtállóbb megoldás, mint a hagyományos faburkolat, pedig lényegében ebben is fellelhető a faanyag. Most akkor hogy is van ez? A WPC Nagyker WPC teraszburkolat kínálata több szempontból is különlegesnek mondható. A WPC tulajdonképpen egy olyan anyag, ami ötvözi a fa és a műanyag előnyeit, mindezt oly módon, hogy a későbbiekben sem igényel majd semmilyen felületkezelést vagy javítást. A kínálatban csak a legjobb termékekkel találkozhatsz, amelyek segítenek neked a tervezésben és a megvalósításban. 

Az anyag sajátos keverékének köszönhetően nem korhad el, nem megy tönkre, ellánálló mind a rovarokkal, mint az időjárási viszontagságokkal szemben. Élettartama akár 20 év is lehet. Könnyen megmunkálható és összeszerelhető. 

Nemcsak tartós, de szép is, így esztétikailag sincs semmilyen kifogásunk vele kapcsolatban. Nem kelti a műanyag hatását, sokkal inkább a természetes, faburkolatok táborát erősíti a küllemével. 

Színezett burkolatok

Szerencsére nem csupán egyetlen árnyalatban érhető el a WPC burkolat, mivel számos szín közül választhatunk. A standard WPC burkolatok esetében egyenesen 7 árnyalat adott, így könnyen megtalálhatjuk az elképzeléseinkhez és a környezetükhöz illő darabot. 

A WPC burkolat anyagában színezett, tehát nem kopik meg a színe, ez a szerkezet magas szintű időtállóságot biztosít. Az efféle terméknek ugyanakkor az egyik oldala sűrűbben, míg a másik ritkábban bordázott, így mi azt az oldalt használhatjuk, amelyiket szeretnénk. 

A WPC rendszerről továbbá azt is tudni kell, hogy megerősített nút vastagsággal rendelkezik, ami lényegében annyit takar, hogy elég nagy teherbíró képesség társítható hozzá. 

Hol használják a WPC burkolatot?

Családi házak körül elég gyakran találkozhatunk WPC burkolattal. Legyen szó a terasz, a medence, az erkély vagy a bejárati ajtó környékének kiépítéséről, ez az elem minden említett esetben helytáll, s ami a legfontosabb; hosszú-hosszú éveken keresztül nem kell a cserével foglalkoznunk. 

A nagy teherbírás miatt nem csak a magánjellegű felhasználást emelhetjük ki, hiszen szállodák, éttermek, kávézók és más vállalkozások is szívesen hasznosítják a WPC burkolatot. 

A WPC tehát egy időtálló produktum, ami biztosan nem fog csalódást okozni nekünk, szóval bátran tervezzünk vele hosszú távra!

Ajánlott cikkek