Egyéb kategória

Sokoldalú táplálék házi kedvenceknek

Nagyon sok vicces történet kering arról, hogy miért annyira ellentmondásos és végletes a kutyák és a cicusok kapcsolata. Mint oly sok esetben rengeteg mese szól arról, hogy az élelmen vesztek össze a korábban jó kapcsolatot ápoló felek.
vous - 2023.09.21.
Sokoldalú táplálék házi kedvenceknek

Egy biztos, hogyha eredetileg is a mai modern tápokat fogyasztották volna ezek a cuki teremtmények, talán híre-hamva sem volna a máig gyakran kérlelhetetlen viszálykodásnak.

Megfizethető eledelek kiváló minőségben

Ha a legmodernebb technológiák és kutatási eredmények felhasználásával, szigorú ellenőrzés és folyamatos fejlődés mellett gyártott eleséget keresel a macsekodnak, akkor érdemes a Falatozoo.hu állateledel webáruház Josera macskatápjai között körülnézned. Ez a nagyon jó nevű német cég, amely a mai napig családi vállalkozásként működik, már közel 80 éve gyárt állateledeleket. Persze nemcsak a bársonytalpúak számára, hanem kutyák és más házi kedvencek részére is.

Termékeik a népszerűségüket elsősorban annak köszönhetik, hogy a cég a legfrissebb tudományos és gyakorlati tapasztalatokat figyelembe véve kiváló tápértékű, valamint megfizethető eledelek előállítására törekedett eddig is, és ezt a célt tartja a jövőben is követendőnek.

Más a felépítésük és az emésztésük is

Mind a kutya, mind pedig a macska a ragadozók rendjének a képviselője. Ebből is következik, hogy alapvetően húsevésre “rendezkedtek be” az evolúció nagyon hosszú időszaka alatt. Gyomruk egyszerűen épül fel, bélrendszerük rövid. A húsok emésztéséhez ugyanis nem szükséges olyan sok idő, mint a növényi részekhez. Pont emiatt nem található meg a nyálukban az az amiláz nevű enzim, ami minket, embereket a szénhidrátok lebontásában és emésztésében támogat.

A Josera állateledeleiben minden olyan fontos alkotóelem megtalálható, amelyre az adott fajtájú és életkorú, illetve életmódú kisállatnak szüksége van. Ezek az eleségek éppen olyan összetételben tartalmazzák a tápanyagokat, amire szükség van. A macsekok például csillogó bundával és garantáltan nagyon hangos dorombolással jutalmazzák majd meg majd a gazdit a remek pocakkényeztetésért.

Észszerű döntés

A Josera termékek választása azért is észszerű döntés a gazdiknak, mert ezeket a termékeket minden esetben a legmagasabb német minőségi követelmények szerint gyártják. A macskatápok esetében például külön odafigyelnek arra, hogy könnyen emészthetők legyenek, és a táplálék rosttartalma segítsen megelőzni a szőrlabdák kialakulását a gyomorban. Ezeknek az étkeknek a pH-értéke ráadásul 6,0-6,5 között mozog, ezzel is nagyban segítik az erre a kisállatfajtára fokozottan jellemző húgyúti problémák kialakulásának megelőzését. Nem tartalmaznak genetikailag módosított összetevőket, és a gondos gazdik még az érzékeny gyomrú, a válogatós és az allergiás vagy gabona-, esetleg gluténérzékeny egyedeknek is találnak a termékpalettán ízletes és ellenállhatatlan falatokat.

Ajánlott cikkek