Lélek

Csillogtassátok meg a belső szépségeteket!

Gyönyörű haj, hosszú comb, trendi ruhák? Oké, szép teljesítmény, de semmit sem ér, ha nem társul hozzá az a bizonyos belső szépség.
vous - 2015.07.06.
Csillogtassátok meg a belső szépségeteket!

Jöhetnék azzal a közhellyel, hogy a szépség belülről fakad, úgyhogy jövök is, mert tényleg. Biztos ti is éreztétek már, hogy hiába vagytok szuperül felöltözve, mégse jön az „én vagyok a világ ura” érzés. Hát pontosan erről beszélek, valami nem stimmel odabent. Segítek, hogy „egybe” kerüljetek.

Döntsétek el, mit jelent SZÁMOTOKRA a szépség!

Kapjuk az ukázt innen-onnan, hogyan is kellene kinéznünk, de ezeket kik mondják? Kik találják ki? És miért kellene nekünk úgy kinéznünk, ahogy mások meghatározzák? Hát, egyáltalán nem kell. Döntsétek el TI, mi a szép és próbáljatok annak megfelelni, alakítsátok ki a SAJÁT értékrendeteket!

Takarítsatok!

A szépség akkor fog sugározni belőletek, ha jóban vagytok önmagatokkal. Ehhez hozzájárulhat, hogy milyen a környezetetek, a lakásotok, a munkahelyetek és a társas kapcsolataitok. Ha úgy érzitek, valami nem kell, vagy valaki nem illik bele a világotokba, hát rajta, változtassatok, söpörjétek ki a negatív gondolatokat, személyeket az életetekből!

Kérjetek segítséget!

Ha mertek segítséget kérni az nem a gyengeség jele, sőt, azt jelenti, hogy tudjátok, mire van szükségetek, ez pedig erőt sugároz. Ami, higgyétek el, megtérül.

Lassuljatok le!

Gyújtsatok meg néhány illatgyertyát, vegyetek egy hosszú fürdőt és hallgassatok közben meditációs zenéket, vagy éppen olyat, ami ellazít titeket. Kapcsoljatok ki, szánjatok időt magatokra!

Szépítsétek meg a pillanatot!

Ez egy nagyon egyszerű lépés. Varázsoljátok szebbé a mindennapokat. Mosollyal, arckifejezéssel, gesztusokkal, a hangszínnel. Legyetek kedvesek minden élethelyzetben!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.