Egyéb kategória

Olvadunk, mint a vaj! – Reggeli Nánási Pállal

Emlékeztek arra, milyen volt a vakáció első napja? Az a felfoghatatlan szabadság. Amikor úgy tűnik, sosem lesz vége és olyan, de olyan messze van a szeptember, hogy talán nem is jön el soha. Na, ez a nap van ma. Az első hétfő.
vous - 2015.06.22.
Olvadunk, mint a vaj! – Reggeli Nánási Pállal

Ezért lett a VOUS-n az áció, káció, akáció, VAKÁCIÓ a nap témája.

Aztán persze a vakáció első napja teljesen új értelmet nyer a gimiben (haverok, buli, munka) és teljesen más a főiskola (még több haver, még több buli a munka előtt és után) alatt is. „Bakancslistává” szaporodnak a vágyak, amit ennyi idő alatt ki kell pipálni. Később pedig lehet, hogy a vakációnak már köze sem lesz a nyárhoz és akkor kezditek érezni, hogy elkezdődött, amikor már vége is. És van az a pont – legkésőbb, amikor szülők lesztek –, amikor kifejezetten örültök annak, aminek addig talán soha: a vakáció végének.

Persze az is vakáció, hogy kicsit kiszakítod magad a hétköznapokból és néhány pillanatra eltereled a gondolataidat. Például belemerülsz egy fotóba – amit Nánási Pál küldött nekünk. Már olvadunk is a két cuki gyerkőc láttán: fotós sztárszerzőnk csemetéi, Mici és Vencel imádják a nyarat, őket pedig imádja a kamera. Még több Vencel-fotóért kattints ide!

Ajánlott cikkek