Egyéb kategória

Egy sziget a Karib-tengeren, ahol fizetnek, ha odalátogattok

Legszívesebben már most lefoglalnátok a nyári vakációt, hogy kicsit jobban bírjátok a hideget és az újévi hajtást? Akkor van is egy ötletünk, a Karib-tengernél ugyanis van egy sziget, ahol fizetnek, ha odalátogattok!

vous - 2017.01.02.
Egy sziget a Karib-tengeren, ahol fizetnek, ha odalátogattok

Forró homok, szikrázó tenger, napozás és koktélok – úgy hangzik, akár egy álom, igaz? Most, hogy jönnek a fagyos mínuszok, jó lenne elvonulni valami mediterrán helyre, vagy legalább kigondolni a nyári vakációt, hogy könnyebben bírjuk a hideget. Ha még nincs fix ötletetek, érdemes megfontolni a Karib-tenger vidékét, itt ugyanis most különleges dologgal várják a turistákat – írja a Daily Mail.

Idén ugyanis minden látogatónak adnak 300 dollárnyi „kreditet”, amit elkölthetnek a Virgin-szigeteken, bármilyen történelmi vagy kulturális helyszínen, múzeumokban vagy vízi sportokra – de alkoholra semmiképp. Persze ehhez mindenképpen október 1-ig le kell foglalni minimum 3 éjszakára szállást, és még 2017-ben el is kell oda látogatni. Aki ennek a kritériumnak megfelel, a hotelben tudja is igényelni a 300 dollárt.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ez pedig a meseszép kilátás mellett már csak hab a tortán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.