Egyéb kategória

Női összefogás, az átütő erő

Talán mondani sem kell, de egy közösségnek mindig nagyobb ereje van, mint az egyéneknek külön-külön. Ez persze csapatsportok vagy munkahelyi kollektívák esetén hibátlanul tud működni, azonban a vállalkozások szempontjából sokszor nehézkes az ilyen összefogás.
vous - 2022.10.18.
Női összefogás, az átütő erő

De nem a nők esetében! Amióta csak ember él a Földön, a női összefogás és a női közösségek ereje hegyeket mozgatott meg, és nincs ez most sem másként – még az üzleti világban sem!

Női vállalkozó vagy?

Ha van egy klassz vállalkozásötleted, akkor elsőként szerezd meg a hozzá szükséges szaktudást, képesítést vagy szakmát az Alfakapos.hu képzései segítségével. Míg évtizedekkel ezelőtt ritkaság számba ment a női vállalkozó, addig ma már teljesen elfogadott. Sőt, sokszor az élet azt igazolja, hogy a női agy sokkal szerteágazóbban tud gondolkozni, ezért aztán kifejezetten vétek lenne parlagon hagyni az ötletedet. 

Ma már alig akad olyan, amit ne tudnál rövid idő alatt elsajátítani, így ha kreatív szakmába kezdenél, ha a számok világa érdekel, ha az online világ vonz vagy esetleg az informatika, akkor is minden érdeklődési körre megtalálod a megfelelő tanfolyamot. Persze elkezdeni egy vállalkozást nem könnyű feladat, ezt hivatott többek között segíteni a támogató környezetet biztosító női vállalkozók klubja.

Létezik online és offline változata is, egy biztos: hasonló érdeklődési körrel rendelkező nőkkel találkozhatsz, akik már vagy bejárták azt az utat, aminek most az elején vagy, vagy akad olyan is, aki épp úgy kezdő, mint te.

Támogatás és összetartás

Mert mi is történik egy ilyen klubban? Mielőtt a klub szóból a szórakozásra következtetnél, leszögezzük, hogy persze alapvetően vidám a hangulat, mégis komoly munka folyik az ilyen közösségekben. Számos előnnyel jár az, ha egy ilyen közösséghez csatlakozol, ezt most mutatjuk is!

  • Ha elakadsz egy problémával, ha nem tudod, merre tovább a vállalkozásod építése közben, akkor nőtársaid készséggel segítenek!
  • Tanulhatsz mások hibáiból, hiszen őszintén meg lehet mindent vitatni ezekben az üzleti közösségekben, így ha te hibázol, azt is ugyanúgy beviheted a közösségbe.
  • Rengeteg releváns tippet és tanácsot kaphatsz, amelyek jelentős idő-, pénz- és energiamegtakarítást is jelenthetnek!
  • Itt garantáltan megértésre találsz, ha épp hullámvölgyben lennél, vagy elfáradnál.
  • Nem elhanyagolható szempont az egymás felé kínált üzleti lehetőség sem, aminek kapcsán kiváló üzleti együttműködések születhetnek.

Ugye neked is megjött a kedved ahhoz, hogy egy női vállalkozói közösséghez csatlakozz?

Mindennek az alapja az ötlet!

Természetesen a megfelelő ötlet nélkül nehéz, sőt, szinte lehetetlen sikeres vállalkozást felépíteni, így elsősorban azzal kezdj, hogy kidolgozod az ötletedet, és ha kell, elvégzel hozzá egy online tanfolyamot!

Ha pedig már megvan a szaktudás, az ötlet, akkor csatlakozz bátran egy női üzleti közösséghez, és tudásoddal, készségeiddel támogass te is másokat, miközben téged is ugyanúgy támogatnak a sikeres női vállalkozók!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.