Egyéb kategória

Saru és sár, pasi és pia – Mit mivel ne keverjetek soha

Itt a fesztiválszezon, lazuljatok! De vigyázat, ha nem vagytok elég körültekintőek, könnyen bajba keveredhettek. És nem csak az alkohol lehet a veszélyforrás.

vous - 2015.06.30.
Saru és sár, pasi és pia – Mit mivel ne keverjetek soha

Ahogy megérezzük a nyár illatát – már márciusban –, egyből felvillan a fejünkben a gondolat: fesztivááál. De azért akad itt néhány probléma, kezdve a nem kellően átgondolt öltözékekkel és az esztelen alkoholizálással. Tudom, senki nem tudja, ki az a mérték, akivel inni kell. Örök rejtély. Mégis akad itt pár jó tanács, amit talán érdemes megfogadnotok a negatív élményektől mentes fesztiválozásért cserébe!

Fesztivál és magas sarkú

Bizony, vannak esetek, amikor a magas sarkú szexibb, mint egy tornacipő. Na, ez nem az a hely!

Vodka és fröccs

Ha tényleg úgy gondoljátok, hogy a vodkaszódát és a fröccsöt keverhetitek azzal az indokkal, hogy mindkettőben szénsavas víz van, akkor elárulom: hát nem.

Saru és sár

Valószínűleg ti is hatalmas partiállatok vagytok, ha fesztiválos cikkeket olvastok. Miért fontos ez? Azért, mert ha imádtok a porban és a fűben kicsit (nagyon) mámoros hangulatban ugrálni és ordibálni, szerintem nem jó ötlet saruban elindulni az éjszakába. Főleg nem akkor, ha az eget szürke felhők borítják. Segítek: esni fog, tehát sár lesz. Ti meg sarut akartok felvenni?

Éjszaka és napszemüveg

A Nap meg a Hold tényleg nagyon hasonlít egymásra. Mindkettő kerek, világít és mindig ott van valahol. De a sötétben, egy fesztiválon, hajnali kettőkor valószínűleg soha nem fog kisütni a Nap. Szóval nyugodtan zsebre rakhatjátok a napszemüvegeteket, az UV este tuti nem kínozza majd a szemeteket!

Ex és egy másik ex

Igen, ez mindig így van. Elmentek, jól érzitek magatokat a barátnőitekkel, majd találkoztok az egyik exetekkel. Lezavartok egy gyors bájcsevejt, amikor pedig távoznátok a létező legkínosabb emberi szituációból, amit ember valaha megélhet, észreveszitek, hogy egy másik exetek is felétek tart. Jó tanács tőlem, nektek: meneküljetek! (Pozitív oldal: ennél gázabb helyzetben már nem igazán lehettek.)

Pasi és pia

Ó, azok a gyönyörű nyári kalandok! Hagyjátok meg őket a nyaralásra, ne pont egy fesztiválon akarjatok bepasizni. Főleg akkor ne, ha ittatok is. Nem feltétele egy jó bulinak, hogy más ágyában ébredjetek.

Talán elsőre úgy tűnik, hogy minden, ami izgalmas az tilos.

Nem, csak ahhoz, hogy jól érezzétek magatokat egy fesztiválon, nem kell sem egy ex, sem pia (jó, talán egy kicsi), sem napszemüveg a holdfényben. A tökéletes szórakozás kulcsa: jó társaság, kényelmes cipő és egy hatalmas színpad, ahol a kedvenc előadótok ugrál veletek együtt!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!