Egyéb kategória

Alig 70 grammot nyom a kis kutyus

Kutyaimádók figyelem! A következő jószágnál cukibbat még tutira nem láttatok, legalábbis én elolvadtam tőle.

vous - 2015.06.29.
Alig 70 grammot nyom a kis kutyus

Megtalálták Anglia legapróbb kutyusát és az még enyhe kifejezés, hogy apró. A Daily Mail internetes oldalán bemutatott féléves csivava alig 8 centi magas és kevesebb, mint 1 kilót nyom. Ha csak abba belegondolok, hogy a macskám 3 kiló, ez igen kevéske.  Már a kép láttán is ellágyultam és babusgathatnékom támadt, főleg amikor megtudtam a nevét. Kapaszkodjatok meg! A kutyust Bibity Bobity Boo-nak hívják. Hát nem tündéri?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.