Egyéb kategória

Egy pók is lehet aranyos? De még mennyire!

Lehet, hogy el sem tudjátok képzelni, pedig igaz. Egy pók is lehet olyan aranyos, mint mondjuk egy kiscica vagy egy kölyökkutya. Nem hiszitek el? Nézzétek meg a saját szemetekkel!
vous - 2015.07.02.
Egy pók is lehet aranyos? De még mennyire!

Higgyétek el, pontosan jól tudom, mit éreztek, amikor meghalljátok azt a szót, hogy: pók. Egy kis szőrös lény, amit ha megláttok, visítva rohantok előle. Ismerős a kép, ugye? Bármennyire is lehetetlennek tartjátok, egy pók is lehet elképesztően cuki. Lássuk!

Szinte bociszemekkel tekint rám. Nagyon édes!

Jaj, de megsimogatnám a kis szőrmókot!

Mintha azt üzenné: szeress engem!

Szeressétek a pókokat!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.