Egyéb kategória

Már lehet jelentkezni az MCC közéleti programjaira

Idén is elindítja közéleti programjait a Mathias Corvinus Collegium (MCC), köztük a Női Közéleti Vezetőképzőt. Mindazok, akik szeretnének jobban elmélyülni a politika és a közélet világában, szeptember 24-ig jelentkezhetnek.
vous - 2023.09.14.
Már lehet jelentkezni az MCC közéleti programjaira

Női Közéleti Vezetőképző Program

Novák Katalin köztársasági elnök asszony fővédnökségével ismét, idén hatodik alkalommal indul az MCC Női Közéleti Vezetőképző Programja. A képzésére azon hölgyek jelentkezését várják, akiknek vezetői ambícióik vannak és már rendelkeznek egyetemi diplomával. A képzés nagy hangsúlyt fektet a gyakorlati tapasztalatszerzésre, ezért kiscsoportos projektmunka is vár a résztvevőkre, amelynek során hazai és külföldi szakemberekkel, vezetőkkel és politikusokkal is találkozhatnak. Az előadások egy része angolul hallgatható meg, így a felsőfokú angol nyelvtudás elengedhetetlen a programban való részvételhez. A Női Közéleti Vezetőképző Program nemzetközi viszonylatban is elismert hazai és nemzetközi szakértőket vonultat fel minden évben. A tavalyi év előadói és támogatói között volt Novák Katalin köztársasági elnök, Irene Fellin NATO különleges képviselő, Pach Judit, Vass-Salazar Mária, Molnár Katalin, Bogyay Katalin és Balogh István nagykövetek, Vitályos Eszter miniszterhelyettes, Győri Enikő és Hölvényi György EP képviselők, Ferencz Orsolya és Ballester-Bólya Boglárka miniszteri biztosok, Szuromi-Kovács Ágnes, a Családbarát Magyarország Központ ügyvezetője, Werner Patzelt és Petr Drulák professzorok, Gadi Taub, Robert Castel, John O’Brien, Diego Fusaro, Caroline Galacteros, és Niccolo Soldo kutatók, és még számos neves hazai és külföldi szakember.

Forrás: MCC

A programról és a jelentkezés feltételeiről további információ az alábbi linkre kattintva érhető el: https://mcc.hu/noi-kozeleti-vezetokepzo

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) tehetséggondozó intézmény, amely Kárpát-medence-szerte nyújt a hagyományos iskolarendszeren túlmutató, ingyenes, társadalmilag hasznos, közösségi célokat szolgáló képzéseket az általános és középiskolás korú fiataloktól kezdve egészen a felsőoktatásban tanuló vagy már diplomás korosztályig. Az MCC tudásközpont, amely a képzések mellett rendezvényeivel, konferenciáival, könyveivel, nyilvános közléseivel részt kíván venni az összmagyarság felemelkedését szolgáló közéleti párbeszéd és kultúra fejlesztésében.

http://www.mcc.hu

Címkék: #MCC

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!