Egyéb kategória

Ma minden zárva – na jó, majdnem minden…

Ügyintézős napot terveztetek mára? Jobb, ha el sem indultok.
vous - 2015.07.01.
Ma minden zárva – na jó, majdnem minden…

Aki ma szeretett volna ügyet intézni vagy orvoshoz menni, az nem jó napot választott, hiszen munkaszüneti nap miatt ma minden ilyen hely zárva. Orvosi ügyeletre azért mehettek, ha nagy a baj. Ugye, hogy tudnak hiányozni a köztisztviselők ilyenkor? Pedig máskor a hátunk közepére sem kívánjuk őket.

Magyarországon 1997 óta tartják július 1-jén a köztisztviselők és kormánytisztviselők napját, ami 2001 óta munkaszüneti nap. Nekik is kijár a pihenés, nem lehet egyszerű mindennap türelmetlenebbnél türelmetlenebb emberek ügyeit intézni. 

Most biztos mindenki azt gondolja magában, hogy „én nem, én mindig türelmesen várok”. De tegyük a kezünket a szívünkre, és ismerjük be, hogy valóban olykor-olykor türelmetlenül és idegesen megyünk ügyet intézni. 

Becsüljük hát meg őket, jó, hogy vannak!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: