Egyéb kategória

Ma minden zárva – na jó, majdnem minden…

Ügyintézős napot terveztetek mára? Jobb, ha el sem indultok.
vous - 2015.07.01.
Ma minden zárva – na jó, majdnem minden…

Aki ma szeretett volna ügyet intézni vagy orvoshoz menni, az nem jó napot választott, hiszen munkaszüneti nap miatt ma minden ilyen hely zárva. Orvosi ügyeletre azért mehettek, ha nagy a baj. Ugye, hogy tudnak hiányozni a köztisztviselők ilyenkor? Pedig máskor a hátunk közepére sem kívánjuk őket.

Magyarországon 1997 óta tartják július 1-jén a köztisztviselők és kormánytisztviselők napját, ami 2001 óta munkaszüneti nap. Nekik is kijár a pihenés, nem lehet egyszerű mindennap türelmetlenebbnél türelmetlenebb emberek ügyeit intézni. 

Most biztos mindenki azt gondolja magában, hogy „én nem, én mindig türelmesen várok”. De tegyük a kezünket a szívünkre, és ismerjük be, hogy valóban olykor-olykor türelmetlenül és idegesen megyünk ügyet intézni. 

Becsüljük hát meg őket, jó, hogy vannak!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!