Egyéb kategória

Hurrá! Munkaszüneti nap lett nagypéntek, jöhet a négynapos hétvége

Most már nemcsak elmélet, hanem biztos is: április 14., nagypéntek mostantól munkaszüneti nap lett!
 

vous - 2017.03.07.
Hurrá! Munkaszüneti nap lett nagypéntek, jöhet a négynapos hétvége

Már tavaly is felvetődött, hogy 2017-ben a húsvét nem három-, hanem négynapos hosszú hétvége lesz, de egészen eddig egyáltalán nem volt biztos a dolog. Most viszont nem maradt kétség: az Országgyűlés ugyanis mától kinyilvánította, hogy nagypéntek munkaszüneti nap lesz – írja az MTI.

Így pedig abban a szuperszerencsés helyzetben vagyunk, hogy április 14-től egészen 17-ig nem kell dolgozni, így mindenkinek bőven lesz ideje kipihenni a tavaszi fáradalmakat.

Ha kíváncsiak vagytok, 2017-ben összesen hány munkaszüneti nap vár ránk, ITT elolvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: