Világ

Kínos: A vőlegény az esküvőn buktatta le hűtlen menyasszonyát

Rémesen kínos véget ért egy olasz esküvő, ahol a milliomos vőlegény, a 64 éves Massimo Segrea egy hosszúra nyúló monológban leplezte le hűtlen menyasszonyát. A 47 éves menyasszony, Cristina Seymandi valószínűleg nem így képzelte el a nagy napot.
vous - 2023.08.23.
Kínos: A vőlegény az esküvőn buktatta le hűtlen menyasszonyát

„Meg akarom adni Cristinának a szabadságot, hogy szerethessen. Pontosabban, hogy egy másik embert szeressen; egy neves ügyvédet, akit nyilvánvalóan jobban szeret, mint engem…” – kezdte mondandóját a vőlegény, aki egy levelet is felolvasott a nőnek.

„Kedves Cristina, tudom, hogy mennyire nagyon szerelmes vagy belé lelkileg és szexuálisan. És tudom, hogy előtte egy másik ismerősöddel volt kapcsolatod” – mondta a vőlegény, amelynek hallatán Cristina szépen lassan felfogta, hogy élete legkínosabb helyzetébe került.

„Ne higgyétek, hogy tetszik nekem, hogy mindannyiótok előtt felszarvazottnak tűnök. Cristina olyan jól tudja elmondani az igazságot, hogy nem hagyhattam, hogy egyedük mesélje el, miért vetek véget ma este a közös életünknek.”

„Ez egy banális történet a hűtlenségről, még a házasság előttiről is. Annyira csalódott vagyok. Összetört a szívem.”

A kínos pillanatok után Segre minden jót kívánt a nőnek, és biztatta, hogy az eredetileg nászútnak tervezett mikónoszi útjukra utazzon el új párjával.

Cristina az Il Corriere della Sera című olasz lapnak ezt nyilatkozta: „Amikor elkezdett beszélni, azt hittem, hogy csak viccel. Aztán megkövültem. Ez egy irtózatosan erőszakos cselekedet volt.”

„Nem is beszélve a közösségi oldalakon megjelenő obszcén szavakat és kifejezéseket tartalmazó kommentekről. Ha ugyanez történt volna, de a szerepek felcserélődtek volna, a reakciók egészen mások lettek volna. De én nő vagyok, és ebben a világban ez nagy különbséget jelent”.

Seymandi tanácsadója azt is felvetette, hogy jogi lépésekre is sor kerülhet.

„Nagyon valószínű, hogy Seymandi jogi lépéseket fog tenni a jó hírnév megsértése miatt. Nagyon komoly támadások érték a közösségi médiában és fenyegetések olasz állampolgárok részéről. Ez traumatikus volt.” – mondta Luca Poma a The Timesnak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.