Egyéb kategória

Sziasztok, leülhetek? – Kegyetlen rossz csajozós dumák

Helló, szia, mizu? Tutira hallottatok már ti is olyan szánalmas ismerkedős dumát, amitől még a legjobb pasit is visszautasítottátok. Mert nyomulni tudni kell(ene)!  Halványlila fogalmam nincs, honnan tanulták ezeket... A legrosszabb beszólások persze mindig egy építkezés előtt elhaladva érkeznek a falakon dolgozó munkásoktól, de azokra jobb nem is reagálni. 

vous - 2015.06.29.
Sziasztok, leülhetek? – Kegyetlen rossz csajozós dumák

Ha csajozásról van szó, a palik meglepően jól alakítanak annak érdekében, hogy másnap reggel kiszemelt áldozatuk az ő ágyukban ébredjen. Mert a végcél ugye mindig ez – tisztelet van, kivétel nincs. Az is igaz, hogy időnként tényleg jár az elismerés, hiszen egy-két jelentkező egész bátornak bizonyul. Ettől függetlenül vannak helyzetek, amiket én sem tudok hova tenni… A leggyakoribb szituációkkal mutatnám be a dolgot. És igen, itt lehetne vitatkozni, hogy most akkor ki is a bunkó?! De hát, ki kezdte…

Egy buliban táncoltok a barátnőitekkel, majd odajön egy pasi, aki meghívna titeket egy piára. De ti nagyon nem vagytok rá kíváncsiak.

Ő: Szia, van kedved inni valamit? 
Ti: Szia, ha lenne, akkor se veled tenném!

– Sziasztok, leülhetek? – Szia, nem!

Szombat este a barátnőddel üldögéltek a Deák Ferenc téren, nagyban csacsogtok és nevetgéltek. Egyszer csak megjelenik egy szakállas, harmincéves örök gyerek. Szó nélkül leül mellétek, és elkezd magyarázni, hogy meg akar titeket ismerni.

Ő: Na, én most ide leülök.
Ti: Kértük?
Ő: Nincs kedvetek beszélgetni?
Ti: Szerinted? – és egy gyilkos, ám extraszexis mosollyal a barátnőtök felé fordultok, és folytatjátok a beszélgetést attól a ponttól kezdve, ahol Mr. Pofátlanság megjelent és megzavart.

Ezek után drága barátunk körbejárta az egész Deákot, és mindenkinél bepróbálkozott. Igen, ugyanezzel a szöveggel.

Ha nincs ló, jó a szamár is!

Facebookon rád ír egy teljesen ismeretlen pasi, akivel egy közös ismerősöd sincs, és már a képéről is megmondod, hogy valami nem teljesen oké vele.
Ő: Szia, csak azért írok, mert megláttam a képed, és annyira gyönyörű vagy. Képtelen voltam megállni, hogy rád írjak! Van kedved ismerkedni?
Ti: Szia. Ha a sors úgy akarja, majd találkozunk egyszer. Valamikor, az univerzum valamelyik nagyon távoli pontján. És ha egymásnak teremtettek minket, akkor majd megismerkedünk. Szerintem ez nem az a nap.
Ő: És nincs valami jó csaj barátnőd…?
Totális megsemmisülés, erre már tényleg nem lehet mit mondani. Nincs frappáns szöveg, se leégető megjegyzés. Egyszerűen csak ennyi: jót beszélgettünk, pont elég is volt, puszi.

Sajnos ezekben a szituációkban nem kifizetődő úrinő módjára viselkedni. Higgyétek el, én is cuki, udvarias kislányból lettem morcos nagylány. De csakis a pofátlanul nyomulós pasikkal. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.