Egyéb kategória

Sziasztok, leülhetek? – Kegyetlen rossz csajozós dumák

Helló, szia, mizu? Tutira hallottatok már ti is olyan szánalmas ismerkedős dumát, amitől még a legjobb pasit is visszautasítottátok. Mert nyomulni tudni kell(ene)!  Halványlila fogalmam nincs, honnan tanulták ezeket... A legrosszabb beszólások persze mindig egy építkezés előtt elhaladva érkeznek a falakon dolgozó munkásoktól, de azokra jobb nem is reagálni. 

vous - 2015.06.29.
Sziasztok, leülhetek? – Kegyetlen rossz csajozós dumák

Ha csajozásról van szó, a palik meglepően jól alakítanak annak érdekében, hogy másnap reggel kiszemelt áldozatuk az ő ágyukban ébredjen. Mert a végcél ugye mindig ez – tisztelet van, kivétel nincs. Az is igaz, hogy időnként tényleg jár az elismerés, hiszen egy-két jelentkező egész bátornak bizonyul. Ettől függetlenül vannak helyzetek, amiket én sem tudok hova tenni… A leggyakoribb szituációkkal mutatnám be a dolgot. És igen, itt lehetne vitatkozni, hogy most akkor ki is a bunkó?! De hát, ki kezdte…

Egy buliban táncoltok a barátnőitekkel, majd odajön egy pasi, aki meghívna titeket egy piára. De ti nagyon nem vagytok rá kíváncsiak.

Ő: Szia, van kedved inni valamit? 
Ti: Szia, ha lenne, akkor se veled tenném!

– Sziasztok, leülhetek? – Szia, nem!

Szombat este a barátnőddel üldögéltek a Deák Ferenc téren, nagyban csacsogtok és nevetgéltek. Egyszer csak megjelenik egy szakállas, harmincéves örök gyerek. Szó nélkül leül mellétek, és elkezd magyarázni, hogy meg akar titeket ismerni.

Ő: Na, én most ide leülök.
Ti: Kértük?
Ő: Nincs kedvetek beszélgetni?
Ti: Szerinted? – és egy gyilkos, ám extraszexis mosollyal a barátnőtök felé fordultok, és folytatjátok a beszélgetést attól a ponttól kezdve, ahol Mr. Pofátlanság megjelent és megzavart.

Ezek után drága barátunk körbejárta az egész Deákot, és mindenkinél bepróbálkozott. Igen, ugyanezzel a szöveggel.

Ha nincs ló, jó a szamár is!

Facebookon rád ír egy teljesen ismeretlen pasi, akivel egy közös ismerősöd sincs, és már a képéről is megmondod, hogy valami nem teljesen oké vele.
Ő: Szia, csak azért írok, mert megláttam a képed, és annyira gyönyörű vagy. Képtelen voltam megállni, hogy rád írjak! Van kedved ismerkedni?
Ti: Szia. Ha a sors úgy akarja, majd találkozunk egyszer. Valamikor, az univerzum valamelyik nagyon távoli pontján. És ha egymásnak teremtettek minket, akkor majd megismerkedünk. Szerintem ez nem az a nap.
Ő: És nincs valami jó csaj barátnőd…?
Totális megsemmisülés, erre már tényleg nem lehet mit mondani. Nincs frappáns szöveg, se leégető megjegyzés. Egyszerűen csak ennyi: jót beszélgettünk, pont elég is volt, puszi.

Sajnos ezekben a szituációkban nem kifizetődő úrinő módjára viselkedni. Higgyétek el, én is cuki, udvarias kislányból lettem morcos nagylány. De csakis a pofátlanul nyomulós pasikkal. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
Otthon
Ünnepi dekorációk a gyerekszobába
vous - 2022.11.16.
A felnőtteknél talán csak a gyerkőcök várják jobban az ünnepi időszakot. Ilyenkor tehát nemcsak a nappalit és a konyhát érdemes karácsonyi díszbe öltöztetni, hiszen az ő szobájukban is nyugodtan helyezzünk el dekorációkat. Az advent kezdetétől tehát már bátran tehetsz be nekik színes díszeket, készíthettek közösen az ablakra valami apróságot, így már idejében elkezdődik és tovább is tart az ünnepi hangulat.