Egyéb kategória

Igen, tényleg így néz ki egy nő hasa 48 órával a szülés után

Emlékeztek arra, amikor Katalin hercegné néhány órával György herceg születése után abban a cuki pöttyös ruhában kiállt a világ elé? A kis hercegen kívül Katalin hasa volt a téma.
vous - 2015.06.20.
Igen, tényleg így néz ki egy nő hasa 48 órával a szülés után

Egy olyan világban, amelyben a tökéletesség isten, és amelyben a modellek és színésznők hónapokkal a szülés után úgy néznek ki, mint a terhességük előtt, megjelent a hercegné. Szélesen mosolygott a szülés után is látványosan domborodó hasa fölött, és ez elég volt ahhoz, hogy leolvadjon a csillogó máz és kicsivel több közünk legyen a valósághoz. (Száz százalékosan nem kaphatjuk a valóságot, mert egy hercegné mégiscsak hercegné, aki tökéletes sminkben, hajban lépett ki a kórház ajtaján.)

Katalinnak akkor a fél világ köszönetet mondott, milyen jó, hogy végre valaki megmutatta, a nők hasa szülés után kicsit sem lapos. Sőt. Még napokig nem lapos. A másik fele – valószínűleg azok, akik már szültek – viszont azon csodálkozott, miért kell köszönetet mondani, EZT NEM TUDTÁTOK? Persze, hogy nem az! Ez teljesen természetes, a természetessége miatt hajbókoljunk előtte?

A minap Katalinnak hollywoodi követője akadt Hilaria Baldwin személyében, aki Alec Baldwin felesége, és néhány napja született meg második közös gyermekük, Rafael.

Hilaria 48 órával a szülés után készítette a képet és posztolta az Instagramra. A boldog anyuka, akinek majdnem százezer követője van, szerette volna megmutatni, milyen egy nő hasa szülés után.

Remélem, megértitek, mi ezzel a szándékom: hiszem azt, hogy el kell fogadnunk és szeretnünk kell a testünket azután a küzdelem után, hogy egy új életet hozott a világra. Hát, itt vagyunk…

Átlagosságról, csakúgy, mint Katalin esetében, itt sem beszélhetünk. Hilaria nemcsak hollywoodi sztárfeleség, hanem jógaoktató is, akinek elképesztő fizikuma van, így valószínűleg ő sem sokáig küzd majd azzal, hogy ismét topformába kerüljön. Ami viszont egy másik tanulságot von maga után: ha eddig nem tettük, kezdjünk el sürgősen mozogni. Például futni.

Ajánlott cikkek