Egyéb kategória

Így lehettek kedvesebbek a munkatársaitokkal – nyugi, könnyebb lesz, mint gondoljátok

Te rendes vagy a kollégáiddal? Gondold át, mielőtt válaszolnál! Milyen gyakran kérdezel tőlük személyes dolgokat? Mikor volt utoljára olyan, hogy nem a munkáról beszéltél velük? Az, hogy boldog legyél a munkahelyeden, legalább annyira fontos, mint a fizetésed. 
vous - 2015.06.28.
Így lehettek kedvesebbek a munkatársaitokkal – nyugi, könnyebb lesz, mint gondoljátok

Ha pedig jóban vagy azokkal az emberekkel, akik nap mint nap körülvesznek, hidd el, boldogabb leszel. 
Ezt szem előtt tartva itt van pár gyors és egyszerű tipp ahhoz, hogyan lehetsz kedvesebb a munkatársaiddal:

Ossz meg vicces linkeket

Ha látsz valami vicceset a neten, egyből linkeled is valamelyik barátodnak, ugye? Legközelebb, ha ilyet találsz, küldd el egy kollégádnak, vagy tedd be a közös beszélgetésetekbe (ha még nincs, hozz létre egyet).

Kérdezz meg valakit, hogy milyen volt az estéje

Az, hogy valakit a magánéletéről kérdezel, a legjobb módja annak, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Nem kell órákig beszélgetni, vagy belemenni a legmélyebb részletekbe, a lényeg, hogy lássa rajtad, tényleg érdekel, mi van vele.

Hívj el valakit ebédelni

Kell egy kis nyugi a nagy munkában! Hidd el, jól fog esni egy kis beszélgetés. Lehet, hogy a nagy rohanásban nem lesz rá idejük, de a szándék a fontos, jól fog neki esni!

Vigyél egy extra kávét

A legtöbb munkahelyen egy kis koffein sosem jön rosszul! Nemcsak feldobod vele a munkatársad napját, de talán legközelebb ő is meghív majd, vagy a többiek is csatlakoznak majd hozzátok.

Bókolj valakinek

Akár a munkáját, akár a kinézetét dicséred meg, egyaránt örülni fog neki. Neked csak pár szó, de ő különlegesnek fogja magát érezni. 

Látjátok? Tényleg csak apróságok, de sokkal jobban fogjátok érezni magatokat tőle. A VOUS-csajok is így csinálják!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.