Egyéb kategória

Így lehettek kedvesebbek a munkatársaitokkal – nyugi, könnyebb lesz, mint gondoljátok

Te rendes vagy a kollégáiddal? Gondold át, mielőtt válaszolnál! Milyen gyakran kérdezel tőlük személyes dolgokat? Mikor volt utoljára olyan, hogy nem a munkáról beszéltél velük? Az, hogy boldog legyél a munkahelyeden, legalább annyira fontos, mint a fizetésed. 
vous - 2015.06.28.
Így lehettek kedvesebbek a munkatársaitokkal – nyugi, könnyebb lesz, mint gondoljátok

Ha pedig jóban vagy azokkal az emberekkel, akik nap mint nap körülvesznek, hidd el, boldogabb leszel. 
Ezt szem előtt tartva itt van pár gyors és egyszerű tipp ahhoz, hogyan lehetsz kedvesebb a munkatársaiddal:

Ossz meg vicces linkeket

Ha látsz valami vicceset a neten, egyből linkeled is valamelyik barátodnak, ugye? Legközelebb, ha ilyet találsz, küldd el egy kollégádnak, vagy tedd be a közös beszélgetésetekbe (ha még nincs, hozz létre egyet).

Kérdezz meg valakit, hogy milyen volt az estéje

Az, hogy valakit a magánéletéről kérdezel, a legjobb módja annak, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Nem kell órákig beszélgetni, vagy belemenni a legmélyebb részletekbe, a lényeg, hogy lássa rajtad, tényleg érdekel, mi van vele.

Hívj el valakit ebédelni

Kell egy kis nyugi a nagy munkában! Hidd el, jól fog esni egy kis beszélgetés. Lehet, hogy a nagy rohanásban nem lesz rá idejük, de a szándék a fontos, jól fog neki esni!

Vigyél egy extra kávét

A legtöbb munkahelyen egy kis koffein sosem jön rosszul! Nemcsak feldobod vele a munkatársad napját, de talán legközelebb ő is meghív majd, vagy a többiek is csatlakoznak majd hozzátok.

Bókolj valakinek

Akár a munkáját, akár a kinézetét dicséred meg, egyaránt örülni fog neki. Neked csak pár szó, de ő különlegesnek fogja magát érezni. 

Látjátok? Tényleg csak apróságok, de sokkal jobban fogjátok érezni magatokat tőle. A VOUS-csajok is így csinálják!
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.