Egyéb kategória

Hétköznapi, de nagyon cuki kisfiú György herceg hasonmása

A brit királyi család tagjait sokan szeretik, de még többen ismerik. És sokan vannak, akik szeretnének hasonlítani is rájuk. De van, aki olyan szerencsés géneket örökölt, hogy nem kellenek trükkök, csak egy jó fotós. A jó fotós jelen esetben az apa, az alany pedig a fia. Aki pont olyan, mint György herceg!
vous - 2015.06.17.
Hétköznapi, de nagyon cuki kisfiú György herceg hasonmása

A világ hasonmásait összegyűjteni valószínűleg lehetetlen küldetés, mégis volt, aki próbálkozott ilyennel. François Brunelle fotós éveken át keresett külsőre szinte egyforma embereket. Hatalmas kutatómunkát végzett, és biztos irigyelné azt az apát, aki csak fogta a telefonját, gyorsan lőtt egy képet, és már nyomta is fel a fiát a világhírt jelentő Redditre. És mindezt miért? Mert fia megszólalásig hasonlít a cuki György hercegre! Látjátok a kis huncutságot az arcán? Az ott bizony az ifjú kékvérű mosolya. Csajok, készüljetek, belőle biztosan egy igazi lovag lesz!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.