Egyéb kategória

Galéria a legszebb ebekről

A mai nap témája a VOUS-n a kutyusok voltak, hiszen ma van a Vidd dolgozni az ebedet! világnap. Láttatok tesztet, szomorú, kutyusos filmeket és dolgozó ebeket is. Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalán a rajongók egymás után küldték el a cukibbnál cukibb kutyusok fotóit. A kedves kommentekkel igazán feldobtátok a szerkesztőség hangulatát. Ezek után természetesen alig tudtuk megállni, hogy legalább egy galériával ne kedveskedjünk nektek ezért a sok képért cserébe. Választani volt a legnehezebb a sok édes kis négylábú közül, de megtettük. Íme a galéria:
vous - 2015.06.26.
Galéria a legszebb ebekről
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.