Egyéb kategória

Galéria a legszebb ebekről

A mai nap témája a VOUS-n a kutyusok voltak, hiszen ma van a Vidd dolgozni az ebedet! világnap. Láttatok tesztet, szomorú, kutyusos filmeket és dolgozó ebeket is. Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalán a rajongók egymás után küldték el a cukibbnál cukibb kutyusok fotóit. A kedves kommentekkel igazán feldobtátok a szerkesztőség hangulatát. Ezek után természetesen alig tudtuk megállni, hogy legalább egy galériával ne kedveskedjünk nektek ezért a sok képért cserébe. Választani volt a legnehezebb a sok édes kis négylábú közül, de megtettük. Íme a galéria:
vous - 2015.06.26.
Galéria a legszebb ebekről
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
Otthon
Hasznos kiegészítők a porszívódhoz
vous - 2023.05.22.
Vettél egy porszívót és szeretnéd a maximumot kihozni belőle? Ezesetben lehet, hogy szükséges lesz pár kiegészítőre, amit a csomagolás nem tartalmazott. Az alábbiakban felsorolunk néhány fontos porszívó tartozékot, amelyek segítenek a hatékony és alapos takarításban: