Egyéb kategória

Galéria a legszebb ebekről

A mai nap témája a VOUS-n a kutyusok voltak, hiszen ma van a Vidd dolgozni az ebedet! világnap. Láttatok tesztet, szomorú, kutyusos filmeket és dolgozó ebeket is. Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? Facebook-oldalán a rajongók egymás után küldték el a cukibbnál cukibb kutyusok fotóit. A kedves kommentekkel igazán feldobtátok a szerkesztőség hangulatát. Ezek után természetesen alig tudtuk megállni, hogy legalább egy galériával ne kedveskedjünk nektek ezért a sok képért cserébe. Választani volt a legnehezebb a sok édes kis négylábú közül, de megtettük. Íme a galéria:
vous - 2015.06.26.
Galéria a legszebb ebekről
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!