Egyéb kategória

Kinek kell darázsderék, ha ilyeneket okoz?

Duzzadt, érzéketlen lábak a csőnadrágtól, gerincferdülés a magassarkútól, de mit okoz pontosan a fűző? A válasz eléggé riasztó!
vous - 2015.06.25.
Kinek kell darázsderék, ha ilyeneket okoz?

Pár napja hangos a sajtó a veszélyesen szűk csőnadrág történetétől, amiről korábban mi is beszámoltunk. Egy 35 éves nőt úgy kellett kivágni saját skinny farmeréből – mondhatni, hogy szó szerint a divat áldozata lett. Ugyan manapság trendi minél szűkebb nadrágot hordani, ám sokan képesek elfelejteni a mértékletesség elvét, gondolván: „a szépségért bármit”. Ha pedig a szoros dolgokról van szó, nem szabad elmennünk a fűzők mellett sem.

Anno divatba jött, majd úgy tűnt, picit feledésbe merült, és végül megint visszatérni látszik. Közkedvelt celebek előszeretettel fotózzák, mutogatják, hogyan varázsolnak magunknak otthon, pár hét alatt darázsderekat. Az interneten nevelkedő, divatot követni vágyók pedig akarva-akaratlanul belefutnak ezekbe a képekbe. Felmerül a kérdés, hogy miért is lenne jó ezeket újra divatba hozni. Hiába hívjuk ma már deréktrénernek, a viselete ugyanúgy káros.

Körbenéztünk, olvasgattunk, megkerestük, mit is okozott régen a kötelező fűzőhasználat:

  • Nehéz légzés
  • Izomsorvadás 
  • Kiduzzadó erek
  • Gerincferdülés
  • Belső vérzés
  • Emésztési zavar
  • Székrekedés
  • Ájulás 

Kinek ér meg ennyit egy keskeny derék? Úgy tűnik, vannak, akik képesek az egészségüket kockáztatva hordani ezeket a felesleges, de annál károsabb kiegészítőket.

Ti hordanátok ilyet?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!