Egyéb kategória

Telefonos appok, amelyek segítenek felderíteni Magyarország rejtett kincseit

Míg a külföldi utakat nyakra-főre ajánlják az utazási irodák, Magyarországról valahogyan elterelődik a figyelem, pedig érdemes egy-egy nyarat hazánkra szánni. Egyrészt pénztárcakímélő, másrészt több kisebb kirándulást is beütemezhettek.
vous - 2015.06.20.
Telefonos appok, amelyek segítenek felderíteni Magyarország rejtett kincseit

Ha úgy döntenétek, hogy útnak indultok, a következő appok mindig legyenek a telefonotokon, hogy hű segítőként támogathassák a nyaralásotokat.

Látnivalók Magyarországon

Ez az applikáció több ezer magyar látnivalót foglal magába, így ha csak spontán elindulnátok, elég beütni a helymeghatározót, és megmondja, merre induljatok, mi van hozzátok legközelebb, legyen szó kulturális, turisztikai, történelmi látnivalóról.

Mit tud?
  • térképes keresés és útvonaltervezés
  • válogathatsz közelebbi és távolabbi látnivalók között
  • kereshettek városok és látnivalók alapján is

Ha nem jött be, próbáljátok ki a TTRmAPP-ot, ez kifejezetten turistaútvonalakban utazik, a Természetjárók Térinformatikai Rendszerének (TTR) köszönhetően hivatalosan felmért turistaútvonalakon tervezhettek biztonságos túrákat. Megmondja, milyen programlehetőségek vannak az utatok mentén, képeket tölthettek fel, és bejelenthetitek, ha problémákat, változásokat észleltek. Hasonló elven működik a Tuhu is.

Ha kastély- és várfanatikusok vagytok, a Kastélyok Magyarország vagy a Magyarország várai appokat is csípni fogjátok. De hasznos lehet még a Töltőállomások Magyarországon app, hogy ne fulladjatok le az úton, valamint a Köpönyeg, hogy ne ragadjatok viharban egy puszta közepén.

Ja, és mindig legyen nálatok powerbank, hogy bírja a telefonotok!

Ajánlott cikkek